• Pregleda: 18855

Cigarete u kutijama keksa na Horgošu

Cigarete u kutijama keksa na Horgošu

Carinici su 21. oktobra 2016. godine na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja 4.520 cigareta.

Cigarete je u ličnom prtljagu pokušala da prokrijumčari 29-godišnja makedonska državljanka, putnica autobusa makedonskog prevoznika, koji saobraća na liniji Gostivar-Berlin. Svih 34 putnika su prilikom izlazne kontrole rekli da sem ličnog prtljaga nemaju ništa da prijave za carinski pregled.

Međutim detaljnim pregledom prtljaga, u jednoj od torbi pomenute putnice pronađeno je preko 4.500 cigareta „Winston“ i „Rodeo“ sa makedonskim akciznim markicama, spakovanih u kutije od keksa, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
oprem dobro Odgovori
I ptice na grani znaju da se kod nas na našim graničnim prelazima sve radi po dogovoru Zato postoje specijalna vrsta ljudi koji se zovu prenosivači ,i to u oba pravca. Buvljaci ,a pogotovo naš je očit primer toga.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.