Komentara: 0
Pregleda: 2376

Četiri medalje kikboksera Spartaka na Evropskom kupu u Novom Bečeju

11.09.2017. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 9. septembra, u Novom Bečeju, održan je Evropski kup u Kungfu vušu, odnosno u disciplini Sanda. Na ovom takmičenju kikbokseri Spartaka osvojili su četiri medalje, dve zlazne i dve srebrne.
Četiri medalje kikboksera Spartaka na Evropskom kupu u Novom Bečeju

U jakoj međunarodnoj konkurenciji za finala su se  izborili   Mario Ćopić (pionir), zatim Đorđe Todić (senior), i kadeti Miljan Popov i Mihajlo Antić. U odličnim borbama Ćopić i Popov su osvojili zlatne medalje, dok su Todić i Antić poraženi u finalu.

Od takmičarki Kik-boks kluba "Spartak" Minea Mijatov i Sergeja Vračar su se po prvi put oprobale u borbama, ali su učešće završile pre borbi za medalje.

Po rečima Veselina Bunčića, trenera KBK "Spartak", opšti je utisak da su svi borci fizički dobro spremni, ali da je letnja pauza ostavila posledicu na idealno tempiranje forme, jer su neki finalisti "spustili" zlato za bukvalno jedan poen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2376
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.