Komentara: 0
Pregleda: 4500

Četiri medalje karatista Palića na turniru u Bačkoj Palanci

27.05.2015. u 13:26h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Bačkoj Palanci održan je 24. Memorijalni karate turnir "Dragan Tot - Totka", na kojem je nastupilo oko 200 takmičara iz 14 klubova širom Srbije, među kojima su bili i karatisti KK "Palić".
Četiri medalje karatista Palića na turniru u Bačkoj Palanci

Za Karate klub "Palić" na ovom turniru nastupila su 4 takmičara koji su ostvarili zapažen rezultat. Zlatne medalje su osvojili Valentin Sloboda i Nemanja Kokeza, srebrenu medalju osvojio je Kevin Major, a bronzane medalje osvojili su Martin Tomek i Nemanja Kokeza.

Turnir je održan u organizaciji KK ‘’Kizami’’ i pokroviteljstvom Karate federacije Vojvodine, Šotokan Karate Saveza Srbije i GKF HACHI-O-KAI BUDO federacije Srbije.

Karate klub "Kizami", domaćin turnira, učestvovao je sa 40 karatista koji su osvojili ukupno 36 medalja i to 8 zlatnih, 16 srebrnih i 12 bronzanih.

Četiri medalje karatista Palića na turniru u Bačkoj Palanci

U nastavku takmičara krajem nedelje karatisti KK "Palić" nastupaju na Kupu "Bačka - Srem - Banat" u Adi  i na proslavi jubileja 40 godina Karatea u Kuli  na Karate kupu "Kula".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4500
Povezane teme

karate

karate klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.