Komentara: 6
Pregleda: 5425
Foto

Centar grada u znaku prolećnog cveća

20.04.2023. u 16:41h
Izvor: Subotica.com
U centru grada danas je otvorena tradicionalna izložba cveća "Garden flora". Svi posetioci imaće priliku do kraja nedelje da pazare različite vrste sobnih i baštenskih biljaka.
Centar grada u znaku prolećnog cveća

Beognije, petunije, ruže stablašice, muškatle, dan i noć samo su neke od biljnih vrsta koje su izložene na štandu Šandora Berta, proizvođača iz Bačkih Vinograda.

- Proizvodnjom cveća se bavim 15 godina i redovno izlažem na "Garden flori". Ovaj sajam je prilika da se predstavimo sugrađanima koji nisu kupci na veliko. Veoma nam znači što postoji ovakva izložba cveća, upravo ovde smo stekli mnoge stalne kupce - ističe Berta - Obično prvog dana prodaja ide slabije, ali ovo je svake godine veoma posećena manifestacija, tako da će i prodaja biti bolja narednih dana.

Centar grada u znaku prolećnog cvećaCentar grada u znaku prolećnog cveća

Na tradicionalnoj izložbi cveća u centru grada učestvuje više od 20 izlagača iz Subotice i okolnih mesta.

- Uvek je naglasak na lokalnim proizvođačima, a kao i svake godine ponuda cveća je fantastična. Ova manifestacija traje više od 10 godina i navikli smo sugrađane da ovde kupuju biljke koje će ulepšati njihove balkone i dvorišta - kaže Arpad Kiš, organizator "Garden flore" - Ovde, između ostalog, mogu da se pazare muškatle, ruže i drugo cveće koje krasi gotovo svako dvorište, potom začinske biljke, a naši izlagači svake godine predstave i nešto novo, ovaj put na štandu jednog izlagača u ponudi je vanila, a miris njenog cveta je božanstven.

Centar grada u znaku prolećnog cveća

Izvor: Subotica.com
Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora" Prolećni sajam cveća "Garden flora"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 5425
Povezane teme

sajam cveća

garden flora

arpad kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.