Komentara: 19
Pregleda: 17190

Carinici pronašli 10 televizora u automobilu

08.02.2017. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
Carininski i policijski službenici su tokom jučerašnjeg dan ana graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja 10 televizora iz Mađarske u Srbiju.
Carinici pronašli 10 televizora u automobilu

Deset novih televizora „Samsung“ i „LG“ i dva nosača za tv prijemnike pronađeni su  prilikom detaljne kontrole u prtljažnom prostoru i iza prvog reda sedišta automobila „Ford Galaxy Titanium“ novosadskih registarskih oznaka.

Navedenim automobilom je iz Mađarske putovao 37-godišnji Novosađanin, koji je u zemlju ušao trakom obeleženom zelenim semaforom, čime se deklarisao kao neko ko nema ništa za carinjenje. Pri susretu sa carinikom je to i potvrdio. Međutim, kada je njegov automobil detaljno pregledan, u prtljažnom prostoru koji je obaranjem zadnjih sedišta proširen i pretvoren u jednu celinu sve do prednjih sedišta, pronađene su kutije sa televizorima, naslagane do visine bočnih stakala, prekrivene tamnom tkaninom.

Carinici pronašli 10 televizora u automobilu

Tehnička roba vredna oko pola miliona dinara će biti zadržana do okončanja krivičnog postupka, koji je prema našim saznanjima pokrenut protiv putnika.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 17190
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.