• Pregleda: 7011

Carinici na Kelebiji i Horgošu sprečili krijumčarenje numizmatičkih predmeta i veće količine parfema

Carinici na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, u saradnji sa policijom tokom vikenda sprečili su više pokušaja krijumčarenja robe različitih artikala.
Carinici na Kelebiji i Horgošu sprečili krijumčarenje numizmatičkih predmeta i veće količine parfema

Na graničnom prelazu Kelebija je u subotu, 11. marta, zaplenjeno 348 novčanica u apoenima od po 100 dinara iz perioda Kreljevine Jugoslavije. Prilikom detaljne kontrole prtljaga i putnika autobusa beogradskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Beograd-Amsterdam, u torbi 36-godišnjeg Valjevca pronađeno je 177 novčanica koje je 1929. godine izdala Narodna banka Kraljevine Jugoslavije i 171 novčanica Srpske narodne banke iz 1941. godine. 

Dan kasnije, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom izlazne kontrole zaplenjeno je 936 parfema i tolatenih voda u tester-pakovanjima.

Oko desetak vrsta različitih parfema poznatih robnih marki „Prada“, „Lankom“, „Versace“, „Dior“, Bvlgari“, „Hugo Boss“ i „D&G“ bilo je sakriveno u ostavi za hranu, pregradi iznad sedišta i u prostoru za prtljag putnika autobusa domaćih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Zrenjanin-Nitra u Slovačkoj.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Nono Odgovori
Kakva vi hapsenja pravite, pa to je strasno.. Na kraju ce da me uhapse zbog nosenja 10 litara vode preko granice..
MN Odgovori
Posto parfem komad?:)
x Odgovori
A ARAPI prelaze preko granice sa strane Bugarske i Rumunije i nikom nista???
Naravno oni su veliki biznis za DEMOKRATE VULIN IIVANISEVIC i ostale oko njih zaduzenih za izbeglice..jer oni kao vole Arape i Muslimane a u stvari vole
LOVU od EUNIJE koju stavljaju u svoj dzep a mali deo za izbeglice...
ffilozoff
X??? otkad je Vulin demokrata? Ivanisevic jtakodje nije...
x Odgovori
FILOZOF
Samo DEMOKRATE dovode i hrane Arape..u Evropi na zapadu zato i kazem...
Znam da nisu Demokrate ali vidis da za lovu igraju i ulogu DEMOKRATA i gace bi skinili kada je u pitanju lova..
Ako si NACIONALISTA sto ova dvojica nisu ili su DVOLICNI jer PRAVI NACIONALISTA ne zeli da NIJEDAN JEDINI MUSLIMAN udje U SRBIJU to sam hteo reci i citaj izmedju linije
FILOZOF
Darko Odgovori
Zasto ne objavite vest da je A.K. posle samo 5 meseci od spektakularnog hapsenja i obracanja ministra policije u kome je obelezen kao vodja najace kriminalne skupine u Vojvodini od juce ponovo na slobodi?!
Milan024 Odgovori
Sve te novčanice , vrede manje od 100 € !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.