Komentara: 4
Pregleda: 2554

Carinici na Horgošu zaplenili 4.500 psihoaktivnih kapsula

22.11.2023. u 08:16h
Izvor: Subotica.com
Carinici na Horgošu zaplenili 4.500 psihoaktivnih kapsula

Carinici su juče na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 4.500 kapsula leka "Pregabalin" koji se nalazi na listi kontrolisanih psihoaktivnih supstanci.

 - Prekršaj je otkriven rano ujutru, kada je na izlazu iz zemlje, za detaljan pregled izdvojen automobil, kojim je iz Albanije ka Finskoj sam putovao 31-godišnji strani državljanin. Na uobičajeno pitanje, da li ima nešto za prijavljivanje carinskoj kontroli, vozač je odgovorio odrično, rekavši da sa sobom nosi samo lični prtljag. Međutim, detaljnom kontrolom automobila je u prostoru ispod zadnjeg sedišta pronađeno 300 tabli sa po 15 kapsula neuropatskog leka "Pregabalin", bez originalnog pakovanja i bilo kakve prateće dokumentacije - ističu iz Uprave carina.

Carinici na Horgošu zaplenili 4.500 psihoaktivnih kapsulaKrijumčarene psihoaktivne lekove indijskog porekla su zajedno sa putnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 meseci i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 2554
Povezane teme

granični prelaz horgoš

carina Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.