Komentara: 5
Pregleda: 8186

Carinici na Horgošu otkrili preko 15 kilograma marihuane

30.03.2017. u 15:58h
Izvor: Subotica.com
Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu GP "Horgoš", rano jutros otkrili i zaplenili preko 15 kilograma marihuane koja je po svemu sudeći trebalo da završi u Češkoj.
Carinici na Horgošu otkrili preko 15 kilograma marihuane

Nako se navodi u saopštenju Uprave carina, droga je otkrivena u automobilu "VW Sharan", vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnji srpski državljanin albanske nacionalnosti.

Na pitanje carinika gde se uputio i da li sa sobom nosi nešto što treba da prijavi, putnik je odgovorio da se uputio u Češku kako bi kupio motor za "Škodu" i da nema ništa da prijavi osim ličnih stvari. Ipak, carinik je odlučio da automobil uputi na detaljan pregled, kada je ispod vozačevog sedišta pronađena bela najlon kesa obmotana selotejp trakom u kojoj se nalazila droga. Posle tog otkrića, pregled vozila je još detaljnije nastavljen. Ubrzo je utvrđeno da se u fabričkim šupljinama, ispod prednjeg levog i desnog sedišta, kao i u specijalno napravljenom bunkeru ispod prtljažnog prostora nalazi ukupno 14 plastičnih kesa-paketa, ukupne težine 15.117 grama, a u kojima se nalazila marihuana.

Carinici na Horgošu otkrili preko 15 kilograma marihuane

Krijumčar droge je zajedno sa vozilom i otkrivenom marihuanom predat u dalju nadležnost policiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 8186
Povezane teme

granični prelaz horgoš

marihuana

zaplena narkotika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.