• Pregleda: 558

"Budućnost #za 5"

"Budućnost #za 5"

Start-up karavan u okviru nacionalnog projekta „Budućnost # za 5“ danas je stigao u Suboticu. Predavanja i radionice, koje imaju za cilj da podstaknu mlade na pokretanje sopstvenog biznisa, održane su u prostorijama Regionalne privredne komore u našem gradu, koja je i zvanično podržala projekat.

Motivisati srednjoškolce da počnu da razmišljaju o samozapošljavanju, glavni je cilj nacionalnog projekta „Budućnost # za 5“ koji zajednički organizuju omladinska organizacija Unija srednjoškolaca Srbije i Centar E8.

Privredna komora Srbije zvanično je podržala projekat za razvoj i osnaživanje mladih.

Radionice u okviru projekta  „Budućnost #za 5“ do sada su realizovane u pet gradova u Srbiji, na kojima je učestvovalo preko 500 mladih.

 

Izvor: TV Subotica

povezane teme

2
Realan Odgovori
Sve preduzetne ste najurili ili uništili.
građanin Odgovori
Da nije smešno bilo bi tužno!!! Pa ova država jedino što radi po pitanju "preduzetništva" je da motiviše te iste mlade da odlaze iz države - što brže to bolje!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.