Komentara: 67
Pregleda: 18237

Brojne aktivnosti članova Vlade Srbije u četvrtak uticaće i na prohodnost subotičkih ulica

04.07.2018. u 17:28h > 23:41
Izvor: Subotica.com
U četvrtak, 5. jula, u Suboticu dolazi kompletna Vlada Srbije, povodom obeležavanja godinu dana rada iste. Brojne aktivnosti članova Vlade odraziće se i na subotičku svakodnevicu, ponajviše u segmentu saobraćaja.
Brojne aktivnosti članova Vlade Srbije u četvrtak uticaće i na prohodnost subotičkih ulica

Kao što smo pre par dana najavili, ministri iz Vlade Srbije, predvođeni premijerkom, obeležiće u četvrtak, 5. jula, u našem gradu godinu dana Vlade u ovom sazivu. Njihova poseta Subotici će većim delom biti radna, a svečano će biti zaključena u kongresnoj sali Velike terase na Paliću (17 časova) gde će premijerka održati govor, odnosno retrospektivu godine dana rada Vlade Republike Srbije.

Objavom detaljnog programa aktivnosti premijerke i članova njene vlade postalo je jasno da nas sve u četvrtak čeka jedan zanimljiv dan prepun dešavanja, ali nažalost i blokiranih ulica i nerviranja. Ministri će tokom dana imati niz aktivnosti u njihovim resorima, a deo njih će podrazumevati i aktivnosti na javnom prostoru, u centru grada.

Kako je najavljeno, u četvrtak od 10 do 17 časova na Gradskom trgu, u okviru posete Vlade Srbije  održaće se taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije, a u jednom momentu dešavanje će posetiti i ministar vojske, Aleksandar Vulin. Od 13,30 časova, na istoj lokaciji, građani će imati priliku da se upoznaju sa organizacionim jedinicama, opremom i metodama rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, a program će posebno biti prilagođen najmlađim sugrađanima. Takođe dešavanje će posetiti ministar policije, Nebojša Stefanović.

Brojne aktivnosti članova Vlade Srbije u četvrtak uticaće i na prohodnost subotičkih ulica

Od drugih aktivnosti resorni ministri obilaziće po utvrđenom vremenskom rasporedu brojne lokacije Subotici i na Paliću, kao što su Kolevka, Gerontološki centar, PU "Naša radost", Hemijsko-tehnološka škola, Hala sportova, Gradski stadion, Sinagoga, Gradski muzej, Pozorište, Ekonomski fakultet, Apoteka Subotica, kancelarija Regionalne deponije ali i Letnju pozornicu, Zoo vrt, novu lokaciju za izgradnju SPA centra na Paliću i ipsilon krak.

Posetu državnog vrha Subotici otvoriće premijerka Ana Brnabić (10 časova) u industrijskoj zoni  odnosno kompaniji "Norma group", a kraj posete Vlade Republike Srbije očekuje se do 19 časova, nakon svečanosti na Velikoj terasi.

GUŽVE U SAOBRAĆAJU I ZATVARANJE ULICA

Izvesno je da će tokom sutrašnjeg dana doći do zatvaranja većeg broja ulica na široj teritoriji grada, ali i prema i u samom naselju Palić. Pokušali smo tokom dana da saznamo od nadležnih koje ulice će biti zatvorene, međutim niko nam nije sa sigurnošću mogao da potvrdi da li će biti stalno zatvorenih ulica ili će se iste zatvarati po potrebi. S obzirom da će ministri obilaziti veći broj lokacija širom grada, za očekivati je veće gužve u saobraćaju.

Nije za sada poznato ni da li će doći do privremene promene trasa saobraćanja gradskih autobuskih linija. Ukoliko blagovremeno dođemo do relevantnih informacija vezanih za saobraćaj objavićemo na sajtu tokom prepodneva. Do tada naoružajte se strpljenjem.

PRIPREME

Sreda, 18:20h - Kružni parking iza Gradske kuće još danas (sreda) je zatvoren, a takav će biti sve do sutra (četvrtak) popodne.

Brojne aktivnosti članova Vlade Srbije u četvrtak uticaće i na prohodnost subotičkih ulica

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 67
Pregleda: 18237

Povezana vest

Povezane teme

365 dana vlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.