Komentara: 2
Pregleda: 2099

Božićni koncert Vokalnog studija "Orfelin" u petak u Velikoj većnici

03.01.2024. u 08:00h
Izvor: Subotica.com
Koncert Vokalnog studija "Orfelin" održaće se 5. januara u svečanoj sali Gradske kuće, sa početkom u 19.30 časova. Ulaz je slobodan.
Božićni koncert Vokalnog studija "Orfelin" u petak u Velikoj većnici

Koncert hora - Voklanog studija Orfelin, koji vodi Tamara Adamov Petijević, odžaće se pred Božić. Hor peva i božićne pesme drugih naroda. Poznati su ne samo u Novom Sadu, već i šire.

 - Hor - Vokalni studijo "Orfelin" već godinama neguje veliki praznični, božićni repertoar, koji čine božićne pesme raznih evropskih naroda. Na koncertu u Subotici ćete čuti oko 60 minuta horske muzike, a neke pesme će biti praćene instrumentima (violine, flauta, glokenšpil, udaraljke). Čućete mnogo različitih jezika, a neke napeve i obrade sigurno - po prvi put. Kao solista nastupiće Radoslava Vorgić Žuržovan, renomirani sopran, specijalizovana za izvođenje rane muzike, koja sa posebnim, na našim prostorima jedinstvenim, senzibilitetom izvodi stare crkvene napeve. Dirigent je Tamara Adamov Petijević- navode organizatori.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2099
Povezane teme

koncert gradska kuća

vokalni studio orfelin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.