Komentara: 19
Pregleda: 7987

Borba protiv dilera drogom daje rezultate

05.02.2013. u 14:06h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Borba protiv dilera drogom daje rezultate

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati M.H.S. (1980) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je operativnim radom došla do saznanja da M.H.S. duži vremenski period nabavlja drogu od za sada nepoznatog lica iz Novog Sada. Pri povratku iz Novog Sada, policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao T.Š. (1976) iz Subotice. Na osnovu naredbe Višeg suda u Subotici, kriminalistička policija je izvršila pretres automobila i tom prilikom od M.H.S. oduzela 8,83 gram spida i 5,4 grama heroina.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su protiv M.H.S. krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Priveden diler u akciji

U odvojenoj akciji, pripadnici Policijske uprave u Subotici lišili su slobode i S.V. (1986) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Obavljajući redovne aktivnosti na suzbijanju narkomanije, policija je u noći između subote i nedelje, kontrolisala S.V. u ugostiteljskom objektu u centru grada i kod njega pronašla četiri paketića spida, dok je pregledom vozila koji koristi osumnjičeni, pronađeno još tri paketića spida, ukupne težine 11,48 grama.

Policija je protiv S.V. podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 7987
Povezane teme

Policija Subotica

subotica narkotici

narkodileri

opojna sredstva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.