Komentara: 0
Pregleda: 1576

Boks: Osam medalja Spartaka na Pojedinačnom prvenstvu Srbije

20.03.2018. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
Bokseri Spartaka osvojili su osam medalja na Pojedinačnom prvenstvu Srbije. Subotičani su ostvarili odlične rezultate i okitili se sa dva zlata, dva srebra i četiri bronze.
Boks: Osam medalja Spartaka na Pojedinačnom prvenstvu Srbije

Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu održano je iz dva puta. Prvo u Jagodini za mlade i seniore, a zatim u Valjevu za pionire, školarce, juniore, školarke, juniorke, mlade devojke i seniorke. Spartak je na ovom prvenstvu učestvovao sa osam takmičara i ostvario dobre rezultate uz osam osvojenih medalja.

U prvom delu u Jabodini Subotičani su osvojili tri bronze i jedno srebro. Veljko Velimirović u kategoriji  75 kg (mladi), Jovan Stevanović u 69kg (seniori) i Filip Stanković u 81kg (seniori) okitili su se bronzanim medaljama, dok je Veljko Gligorić (seniori) doneo srebro u kategoriji 60kg.

Na drugom delu prvenstva održanom  u Valjevu Spartakovi takmičari su takođe osvojili četiri medalje. Vuk Pižurica (školarci) u kategoriji 62kg i Mihajlo Milić (juniori) u 80+kg okitili su se zlatom, Matija Pižurica (pioniri) u 33kg uzeo je srebro, a Marko Pižurica (školarci) u 54kg bronzu.

Antelj i Stanković na pripremama za EP

Tomislav Antelj, selektor reprezentacije Srbije i trener Spartaka, i Filip Stanković (81kg) bokser subotičkog kluba trenutno se nalaze na pripremama sa reprezentacijom Srbije koja se sprema za Evropsko prvenstvo do 22 godine (Rumunija, 24. mart - 2. april). Prvi deo priprema odrađen je u Beogradu, a potom se naša selekcija preselila u Zagreb gde je nastavila sa radom i zajedno sa nacionalnim timom Hrvatske će otputovati u Rumuniju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1576
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.