Komentara: 0
Pregleda: 4705

Bojan Milošević i Gabriela Feher prvaci Srbije u stonom tenisu

05.03.2013. u 11:47h
Izvor: RTV Yueco
U stonoteniskom centru u Subotici proteklog vikenda održano je pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu.Ove godine prvenstvo je bilo veoma kvalitetno pošto su se odazvali svi najbolji srpski stonoteniseri, izuzev Karakaševića koji se oporavlja od povrede. Pojavilo se skoro 40 pojedinca u muškoj konkurenciji i 16 u ženskoj.
Bojan Milošević i Gabriela Feher prvaci Srbije u stonom tenisu

Pored singlova održano je prvenstvo Srbije i u konkurenciji mix dublova, kao i u muškim i ženskim parovima. Prvenstvo je bilo odlično organizovano za čega velika zasluga ide Stonotensikom savezu Subotice, tehničkom organizatoru. Najboljima u muškom i ženskom singlu Stonoteniski Savez Srbije je obezbedio novčane nagrade. Pored novčanih nagrada prvaci će predstavljati Srbiju na svetskom prvenstvu.

Pobednik u muškoj konkurenciji je Milošević Bojan koji je u uzbudljivom finalu savladao Jevtović Marka sa 4:2. Najbolja u ženskom singlu je Feher Gabriela koja je u finalu sa 4:1 bila bolja od Erdelji Anamarije. Prvakinje u ženskom dublu su Molnar/Galonja, dok su u konkurenciji parova najbolji bili Sel/Milošević.

Prvaci u mix dublu su Pete/Feher.Od Subotičana najuspešniji takmičar je bio Stefan Kostadinović koji je ušao među osam najboljih u singlu. Na svom putu do četvrtfinala savladao je Čović Miodraga sa 4:2, Savić Zorana sa 4:1 i Petkov Marka sa 4:0. Na žalost žreb mu nije bio naklonjen, u borbi za polufinale, izgubio je od Milošević Bojana koji je osvojio prvenstvo.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4705
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.