Komentara: 0
Pregleda: 2026

Bogat sportski vikend pred nama

02.11.2018. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
Ovog vikenda održaće se brojni dueli različitih sportskih takmičenja u kojima će učestvovati i subotički kolektivi. Program će otvoriti večerašnji odbojkaški susret Spartaka i Vojvodine.
Bogat sportski vikend pred nama

FUDBAL

Posle evropske avanture Fudbalski klub "Spartak" u Sperligi beleži prilično loše rezultate i za sada ima sezonu za zaborav. Ekipa koju prethodnih nekoliko kola sa klupe predvodi Predrag Rogan na pola sezone nalazi se na pretposlednjem mestu, sa samo dve pobede u četrnaest mečeva. Sledeći protivnik je Rad na Banjici, a susret je na programu u nedelju od 16 časova.

Derbi Supelige za žene između Spartaka i Mašinca igra se u subotu od 13 časova, na terenu kraj Somborske kapije. Biće ovo pretposlednje kolo jesenjeg dela prvenstva, a "golubice" iako po tabeli na sajtu Fudbalskog saveza Srbije drže treću poziciju, sa pet bodova manje od Sloge i Mašinca, brane titulu jesenjeg prvaka.

Fudbaleri Bačke ovaj vikend gostuju u Omladincu u Novim Banovcima. Susret 14. kola Srpske lige – grupa "Vojvodina" igra se u u subotu sa početkom od 13,30 časova.

ODBOJKA

Odbojkašice Spartaka u subotu, u okviru 7. kola Superlige, gostuju Jedinstvu u Staroj Pazovi. "Golubice" su posle dva uvodna poraza u prvenstvu vezale tri trijumfa i nadaju se da će protiv Jedinstva moći da nastave tu seriju. Meč u Staroj Pazovi igra se od 19 časova.

Muška selekcija večeras ima veliki izazov - suprotstaviti se "evropskoj" Vojvodini, međutim plavo-beli su uvereni da uz pružanje svog maksimuma i pomoć podrške sa tribina mogu da naprave doabr rezultat i nanesu Vojvodini drugi ovosezonski poraz. Susret Spartaka i Vojvodine igra se u subotičkoj Hali sportova od 19 časova.

KOŠARKA

U prethodna četiri kola Subotičani imaju polovičan uspeh, po dve pobede i poraza. Novi izazov za izabranike Slobodana Ljubotine dolazi u vidu ekipe OKK Beograda. Meč u Hali sportova igra se od 19,30 časova, a ulaz je besplatan. Više detalja u povezanoj vesti.

Ženska selekcija Spartaka posle još jednog ubedljivog poraza u prošlom kolu od Crvene zvezde u subotu gostuje Partizanu. Subotičanke posle pobede na otvaranju sezone vezale su pet poraza, imaju velikih kadrovskih problema i duel sa Partizanom očekuju kao veliki autsajder. Susret u Beogradu igra se u subotu od 15,15 časova.

RUKOMET

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija utakmicama 6. kola nastavlja se Super  rukometna liga Srbije. Ekipu Spartaka očekuje put u Novi Pazar na megdan istoimenoj ekipi, koja drži treću poziciju. Susret se igra u subotu od 16,30 časova. Spartak sa dve pobede i tri poraza trenutno je na devetom mestu SRLS.

U petak i subotu, 2. i 3. novembra, u organizaciji Rukometnog sportskog udruženja “Stara škola” u sali Tehničke škole “Ivan Sarić” održaće se, drugi po redu, rukometni turnir za veterane i veteranke “Subotica 2018”. Više detala u povezanoj vesti.

STONI TENIS

Mečevima 5. kola za vikend se nastavljaju nadmetanja u svim domaćim stonoteniskim ligama. U Superligi Spartak u nedelju gostuje Partizanu, dok u Prvoj ligi Spartak Stoss u subotu igra protiv "Galadske" u Kikindi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2026

Povezane vesti

Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.