Komentara: 3
Pregleda: 3700

Bogat sportski vikend pred nama

16.11.2012. u 12:57h
Bogat sportski vikend pred nama

Odbojkašice Spartaka dočekuju ekipu Tenta iz Obrenovca

Prve na parket Hale sportova izlaze odbojkašice Spartaka. U meču šestog kola Super lige, odbojkašice dočekuju uvek neugodnu ekipu Tent iz Obrenovca. Ako igračice Spartaka žele da zadrže gornji deo tabele, protiv ekipe Tenta treba od prvog do poslodnjeg poena da budu na visini zadatka. Igračice iz Obrenovca trenutno su na četvrtom mestu sa osvojenih osam bodova. Utakmica se igra u petak u Hali sportova od 17 časova i 30 minuta

Odbojkaši Spartaka dočekuju Ribnicu iz Kraljeva

Odbojkaši Spartaka u nastavku takmičenja Super lige dočekuju Ribnicu iz Kraljeva. Subotičani i Kraljevčani imaju isti broj bodova posle odigranih 5 kola. Očekuje nas još jedna zanimljiva i neizvesna odbojkaška predstava. Posle poraza od Crvene zvezde igrači Spartaka daće sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat. Utakmica između odbojkaša Spartaka i Ribnice igra se u petak u subotičkoj Hali sportova od 19 časova i 30 minuta.

Rukometašice Radničkog iz Bajmoka dočekuju ekipu Vojvodine

U nastavku Prve lige grupa Sever u rukometu za dame, rukometašice Radničkog iz Bajmoka dočekuju ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Igračice Radničkog iako su novi prvoligaši nalaze se u gornjem delu tabele.Na početku sezone cilj kluba je bio opstanak u ligi.Pored prvenstvenih obaveza igračice iz Bajmoka uporedo igraju i u Kupu Vojvodine, gde će u polufinalu takođe odmeriti snage sa ekipom Vojvodine. Meč se igra u petak u hali u Bajmoku sa početkom u 20 časova.

Fudbaleri Spartaka u još jednom "napadu" na tim iz vrha tabele

Na redu su utakmice 13. kola Jelen Super lige u fudbalu, ovog vikenda u Subotici odigraće se dve ekipe koje se nalaze u vrhu tabele. Ovo je Veoma vazna utakmica za obe ekipe i direktan duel rivala za ucešće u Evropskim takmičenjima. Fudbaleri Spartaka igraju veoma dobro, neporaženi su u poslednjih osam kola, dok su Jagodinci seriju uspeha prekinuli prošlog vikenda kada su neočekivano poraženi od poslednjeplasiranog Smedereva. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.

Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju RK "Lavovi"

Posle 8 odigranih kola rukometaši Spartaka imaju svih 8 pobeda, nalaze se na 1. mestu na tabeli, i nezadrživo grabe ka najjačem rukometnom rangu u našoj zemlji. U okviru 9. kola Prve lige, grupa sever za rukometaše, ekipa Spartak Vojputa dočekuje trenutno četvrtoplasiranu ekipu Lavova iz Bačke Palanke. Utakmica se igra u Hali sportova u subotu od 17:30h.

Ostali sportovi...

Od ostalih sportova izdvajamo rvače Spartaka koji u subotu od 15 časova u Hali sportova dočekuju ekipu iz Sente, zatim od 17:30 igraju košarkašice Spartaka, protivnik im dolazi iz Bačke Topole, a sportska dešavanja u Hali sportova završavaju košarkaši Spartaka koji posle lošeg starta sezone u okviru druge lige dočekuju ekipu Napretka iz Aleksinca - ta utakmica počinje u subotu od 19:30h.

U okviru Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Palića u nedelju gostuju ekipi Srema u Sremskoj Mitrovici. U 14. kolu Vojvođanske lige Istok, Radnički Bajmok sutra od 13 časova na svom terenu igra sa Borcem iz Starčeva, dok Bačka putuje u Banatsko Veliko Selo na megdan ekipi Kozare.

Derbi 11. kola Prve ženske fudbalske lige Spartak–LASK Crvena Zvezda neće biti odigran, jer rukovodstvo subotičkog kluba smatra neregularnim formiranje beogradskog tima. 

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3700

Povezana dešavanja

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.