Komentara: 0
Pregleda: 2037

Bogat sportski vikend

05.02.2010. u 11:43h
Izvor: RTV Yueco
<p>Odbojka&scaron;ice Spartaka sutra igraju prvu utakmicu u okviru mini lige.Igračice Sa&scaron;e Nedeljkovića dočekuju na svom terenu uvek neugodnu ekipu TENTa koja je prvenstvo zavr&scaron;ila na trećem mestu iza odbojka&scaron;ica Spartaka.</p>
Bogat sportski vikend

Košarkaši Spartaka u 16. kolu druge lige Srbije gostuju ekipi Srema u Sremskoj Mitrovici.Ovo će biti još jedan težak ispit za košarkaše Spartaka jer gostuju ekipi koja se nalazi u donjem delu tabele i kojoj je svaki bod važan za nastavak prvenstva.

Rukometaši Spartak Vojputa sutra će u Hali Sportova od 16 i 45 minuta odigrati prijateljsku utakmicu protiv aktuelnog šampiona države beogradskog Partizana,Ponovo će Subotička publika moći da uživa u dobrom i kvalitetnom rukometu.Ovo će biti dobra provera pred početak prolećnog dela prvenstva.Rukometaši Spartak Voj puta prvi deo sezone završili su na prvom mestu sa samo jednim porazom iz 16 utakmica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2037
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.