Komentara: 0
Pregleda: 2136

Bogat program za Letnji trip na Paliću

20.07.2010. u 15:31h
Izvor: Portal "24 sata"
<p>Subotica i Palić ove nedelje su vojvođanska prestonica kulture i zabave. Uz veliki Festival evropskog filma na Paliću, od četvrtka počinje i Festival &bdquo;Summer3p", koji će trajati ceo produženi vikend na tamo&scaron;njem Termalnom bazenu i Mu&scaron;kom &scaron;trandu.</p>
Bogat program za Letnji trip na Paliću

Osim muzičkog dela, posetioci će svakodnevno moći da učestvuju u likovnim, filmskim, fotografskim, muzičkim, plesnim i radionicama reciklaže, a biće organizovana i posebna radionica za decu na temu „Reciklirana muzika".
U klubu „Del lago" na Muškom štrandu, biće postavljene izložbe koje podržavaju inicijativu Festivala za podizanje ekološke svesti, kao i izložbe kroz koje će učesnici u radionicama moći da pokažu svoja dela. Ovaj klub će, tokom trajanja letnjeg festivala, biti i mesto održavanja niza performansa - dramskih predstava, teatra pokreta i koncerata. Ono što će najviše obeležiti Festival „Summer3p" je činjenica da se organizuje pod otvorenim nebom. Na samoj obali Palićkog jezera biće organizovana prava elektro-fešta, a, između ostalih, nastupiće Dimitrij Puškarev, Jarle Braathen, Soul Of Man, Egostereo i Marko Milosavljević.
Kompleti karata po ceni od 900 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem njihovog zvaničnog sajta na adresi eventim.rs. Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe na blagajni festivala, po ceni od 300 dinara.

Sve informacije na zvaničnom sajtu: summer3p.subotica.com

Izvor: Portal "24 sata"
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2136
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.