Komentara: 1
Pregleda: 6517

Blizu 200 vozila na susretu oldtajmera u Subotici

03.07.2017. u 13:50h
Izvor: TV Subotica
Susret ljubitelja oldtajmer vozila i ove godine okupio je veliki broj izlagača, ne samo iz Srbije već i iz susednih zemalja. Subotičani su imali priliku da tokom tri dana razgledaju retke i očuvane motore i automobile.
Blizu 200 vozila na susretu oldtajmera u Subotici

Tibor Kovač proveo je život na dva i tri točka, obišao čitav svet, ali i vozio brzinske i reli trke kao mladić. Danas, sa svojih 89 godina, ovaj vremešni gospodin i dalje voli da sedne za volan motora, koji je dovezao na izložbu – savršeno očuvan BMW sa prikolicom iz 1971. godine. Za sve ljubitelje dvotočkaša ima jednu poruku, a to je da je najvažnije doći do cilja, tako da sačuvamo sebe.

Prema rečima predsednika Udruženja "Old timer" iz Subotice, Tomislava Vidakovića, osim očuvanja motornih vozila, oni se bave i negovanjem kulture i promocijom našeg grada, pa je tako ove godine kao tema susreta odabran etno turizam. Kao i svake godine, najveći broj izlagača došao je iz susedne Mađarske.

Blizu 200 vozila na susretu oldtajmera u Subotici

Osim u centru grada, karavan starih vozila, koji je ove godine okupio više od 180 učesnika, koji su dovezli svoje savršeno očuvane i restaurirane ljubimce, posetio je i Tavankut i Ergelu Kelebija.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6517
Povezane teme

oldtajmeri

udruženje old timer

susret oldtajmera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.