Komentara: 3
Pregleda: 5056

"Bitka za bebe" u nedelju na stadionu

11.11.2011. u 16:27h
Izvor: RTV Yueco
"Bitka za bebe" u nedelju na stadionu
Fudbalerke fudbalskog kluba Spartak Jaffa u toku prepodneva prikupljale su na trgu dobrovoljni prilog u okviru akcije “Bitka za bebe”, i delile promotivni materijal pozivajući gradjane da u nedelju u 13 časova dodju na gradski stadion gde će se odigrati revijalna utakmica izmedju ŽFK Spartak Jaffa i humanih zvezda.
Oliver Dulić, Zoran Njeguš, Nebojša Vojvodić, Gabor Sagmajster, kao i mnogi druge poznate ličnosti predvodiće ekipu humanih zvezda, a kupovinom karte od 500 dinara, ili davanjem dobrovoljnog priloga na ulazu u stadion, i svi posetioci učestvovaće u ovoj humanitarnoj akciji. Bitka za bebe, akcija je fonda B92 u kojoj se prikuplja novac za kupovinu 100 inkubatora.
Do sada je uz pomoć ove akcije, na teritoriji Srbije, kupljeno 117 inkubatora, stim da subotička bolnica nije dobila ni jedan, tako da će sav novac koji se prikupi do kraja novembra u Subotici, ostati za kupovinu inkubatora za našu bolnicu.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5056
Povezane teme

Oliver Dulić

zoran njeguš

bitka za bebe

nebojša vojvodić

Gabor Sagmajster

spartak jaffa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.