Komentara: 0
Pregleda: 4364

Bioskopski repertoar za maj

05.05.2010. u 16:40h
Izvor: RTV Yueco
<p>Dva subotička bioskopa umetničke orjentacije, bioskop "Eurosinema" i Art bioskop "Aleksandar Lifka" od sada će pred publikom i u svojim zahtevima nastupati zajedno. Uskoro će svoj program objavljivati i na dve staklene bioskopske vitrine, čija lokacija jo&scaron; uvek nije poznata.</p>
Bioskopski repertoar za maj

Repertoari ova dva bioskopa ne zaostaju za repertoarima sličnih, u nekoj evropskoj metropoli. U bioskopu "Eurocinema" 8. i 9. maja na programu je dečiji film 3D "Svet okeana". Na repertoaru od 18 časova, u prvoj polovini maja, su Klasici italijanske komedije čije prikazivanje je realizovano u saradnji sa Fondacijom "Fokus" i na koje je ulaz slobodan. Od 20 časova od 6. do 12. maja biće prikazivan film "Braća", a od 13 do 16. maja film ‘'Rumba''. U Art bioskopu "Aleksandar Lifka'' možete pogledati filmove kao što su "Ozbiljan čovek", "Džin", "Guitar Open Cinema" i "Noć u muzeju" koji će biti prikazan 15. maja i na koji je ulaz besplatan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4364
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.