Komentara: 0
Pregleda: 3025

Bioskopski hitovi na Letnjoj pozornici

20.07.2018. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Kao i prethodne godine, nakon zatvaranja Festivala evropskog filma Palić, filmski program na Letnjoj pozornici se nastavlja. Od subote, 21. jula, prikazaće se pet bioskopskih hitova s početkom u 21 čas, a cena ulaznice po projekciji biće 250 dinara.
Bioskopski hitovi na Letnjoj pozornici

U subotu, 21. jula, na programu će biti komedija "Mama mia! Idemo ponovo" (USA, GBR/2018), koja će publiku vraćati napred - nazad kroz vreme, kako bi prikazala na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas, uz pesme popularne grupe ABBA.

Narednog dana, 22. jula, prikazaće se romantični film "Led" (RUS/2018), u kojem klizačica Nađa, na korak do najvećeg uspeha u klizačkoj karijeri, doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Svoje snove ponovo će pronaći zahvaljujući snazi Sibira i neočekivanoj ljubavi.

Krimi drama "Ubistvo u orijent eskpresu" (USA/2017) na Letnjoj pozornici biće u ponedeljak, 23. jula. Film donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu, u kojem nema nevinih. Svi su osumnjičeni, a samo jedan čovek u borbi s vremenom, moraće da razreši misteriju pre nego što ubica ponovo napadne.

U utorak, 24. jula, na programu će biti avanturistički "Antmen i Osa" (USA/2018), u kojem se glavni junak Skot Lang našao pred još jednim izazovom, da balansira svoj život kao superheroj i kao otac, dok je na pomolu nova misija u kojoj će se boriti rame uz rame sa Osom i gde će otkriti tajne iz svoje prošlosti.

Poslednjeg dana, 25. jula, prikazaće se "Deadpool 2" (USA/2018), u kojem Vejd, ne bi li sebi nekako zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3025
Povezane teme

bioskop u Subotici

festival evropskog filma palić

letnja pozornica filmovi

letnja pozornica

bioskopska projekcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.