Komentara: 59
Pregleda: 6275
Foto

Biciklistička staza stiže do Industrijske zone „Mali Bajmok“

06.12.2023. u 15:01h
Izvor: Subotica.com
U toku su završni radovi na izgradnji 1700 metara biciklističke staze koja vodi do Industrijske zone „Mali Bajmok“.
Biciklistička staza stiže do Industrijske zone „Mali Bajmok“

U izgradnju ove biciklističke staze uloženo je 39 miliona dinara, obezbeđenih putem Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

- Veliki broj naših građana koji rade u Industrijskoj zoni „Mali Bajmok“ koristi bicikl kao prevozno sredstvo, a naš cilj je da bicikliste sklonimo sa ove frekventne saobraćajnice i tako podignemo bezbednost saobraćaja na viši nivo. Na teritoriji  Grada Subotice izgrađeno je 37 kilometara biciklističkih staza, a ove godine smo, pored ove, rekonstruisali i biciklističke staze u Štrosmajerovoj ulici i na Senćanskom putu – ističe gradonačelnik Stevan Bakić, zahvalivši se pokrajinskoj i republičkoj vladi na podršci u unapređenju putne infrastrkture na teritoriji grada. - Inače od tih sredstava dobijen od Uprave za kapitalna ulaganja izgradili smo 12 ulica dužine 4.8 kilometara. U narednoj godini očekujemo 150 miliona dinara i izgradnju osam ulica, a priprema se projektno-tehnička dokumentacija za 16 ulica, što je uslov da bi aplicirali za sredstva kod viših nivoa vlasti.

Biciklistička staza stiže do Industrijske zone „Mali Bajmok“Iako je zima na pragu, danas i susnežica, nastavljaju se radovi na rehabilitaciji i izgradnji kolovoza.

- Uskoro počinje izgradnja Ulice Braće Radić u Tavankutu, Milutina Uskokovića i produžetak Ulice Željka Milivojevića u Subotici. Zatim sledi proširenje i rehabilitacija Uskočke – dodaje Ognjen Golubović, direktor JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje.

Izvor: Subotica.com
Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu Obilazak završnih radova na novoizgrađenoj biciklističkoj stazi koja povezuje centar i Industrijsku zonu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 3 nedelje
Komentara: 59
Pregleda: 6275
Povezane teme

biciklistička staza

rekonstrukcija biciklističke staze

stevan bakić

renoviranje biciklističke staze

ognjen golubović

izgradnja biciklističke staze

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.