Komentara: 0
Pregleda: 1695

Biciklisti Spartaka nastupili na međunarodnoj trci u Novom Sadu

18.05.2015. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Novom Sadu održana je međunarodna biciklistička trka "Trofej sajamskih gradova" na kojem su učešće uzeli i biciklisti Spartaka sa pet takmičara.
Biciklisti Spartaka nastupili na međunarodnoj trci u Novom Sadu

Na trci su pored mnogo pehova, padova i bolesti po oceni rukovodstva BK "Spartak" postignuti dobri rezultati, uzimajući u obzir da je konkurencija bila jaka. Za ekipa Spartaka vozili su: Dario Nimčević, Dimitrije Žarković Đolai, Andraš Fekete, David Kulčar i Nikola Skelić.

Prva etapa je vožena u subotu u dužini od 78km, a ovu deonicu Dario Nimčević je završio an petom mestu. Druga etapa je vožena narednog dana oko Petrovaradina u dužini od 105km. Dimitrije Žarković Đolai je na cilj stigao 11., dok je Dario Nimčević zauzeo 22. poziciju.

Sledeća trka koja očekuje bicikliste Spartaka je 30. maja u Beogradu na Kupu Srbije.

Gabor Kasa je otputovao sa reprezentacijom Srbije u Trabzon (Turska) na višednevnu trku u okviru trka na kojima se bore za ispunjenje norme za Olimpijadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1695
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.