Komentara: 10
Pregleda: 6282

Bez organizovanog dočeka u Subotici, kafići će raditi do 18 časova

31.12.2020. u 10:21h > 11:02
Izvor: TV Subotica
Pitanje koje prati kraj godine – „Gde ćeš za Novu?“ ove 2020. postavljali smo nešto ređe nego ranijih godina, a pored epidemije koronavirusa, restriktivnih mera kriznog štaba i straha za zdravlje i euforija oko ispraćaja stare godine pala je u drugi plan.
Bez organizovanog dočeka u Subotici, kafići će raditi do 18 časova

Subotičani koje je TV Subotica anketirala uglavnom će Novu godinu dočekati u krugu porodice i prijatelja, a ima i onih koji će slaviti preko dana u subotičkim kafićima.

- Samo preko dana po gradu, dok budu otvoreni kafići, posle kući sa porodicom

- Biću kući sa porodicom, zbog korone

- Samo sa najbližim prijateljima sa kojima sam inače u kontaktu svo vreme, ništa veliko

- Kod kuće, u krugu najbližih, to je najvažnije, i da se čuvamo od ovog virusa

Krizni štab je u ponedeljak doneo odluku koja je razrešila dileme – ugostitelji poslednjeg dana decembra i prvog janurara mogu da rade do 18 časova, a organizovane proslave dočeka niti reprize nisu dozvoljene.

Ekipa TV Subotice kontaktirala je juče prepodne deset subotičkih ugostitelja koji tradicionalno organizuju dnevni doček Nove godine. Dok su neki od ispraćaja godine odustali i danas planiraju da rade uobičajeno, drugi su putem društvenih mreža obavestili goste da će žurke biti.  Rezervacije su se prethodnih dana uveliko primale, ali u većini lokala će se moći ući i bez ostavljenog stola. U razgovoru sa ugostiteljima TV Subotica je saznala i da će se sva slavlja završiti do 18 časova, te da uveče neće raditi.

Kakvi su Vaši planovi za danas? Recite nam u anketi.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 6282

Povezana vest

Povezane teme

doček nove godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.