Komentara: 13
Pregleda: 7140

Besplatno plivanje na bazenu SRC "Prozivka" za odlikaše

10.01.2014. u 09:41h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Sportsko-rekreativni centar „Prozivka“ u Subotici ove zime, za vreme školskog raspusta, obezbedio je zanimljiv poklon svim đacima osnovnih i srednjih škola koji su prvo polugodište završili sa odličnim uspehom.
Besplatno plivanje na bazenu SRC "Prozivka" za odlikaše

Njima je, naime, omogućeno da besplatno koriste bazen svakoga dana, kada im to odgovara, odnosno od 6 ujutro do 22 ili pak do 24 sata, tokom čitave sedmice. Tu pogodnost iskoristilo je 360 dece odlikaša, koji na bazen dolaze umesto sa novčanikom samo sa đačkom knjižicom.

Uprava ovog sportsko-rekreativnog centra želela je na ovaj način nagradi decu koja su marljivo učila tokom školske godine, ali i da kod njih podstakne afinitet prema rekreativnom plivanju, vodeći se idejom da je u „zdravom telu i zdrav duh“. No, nije isključena ni mogućnost da je među najmlađim ljubiteljima plivanja neki budući plivački as ili pak nekakav slavni vaterpolista...

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 7140
Povezane teme

plivanje

srednjoškolci

bazen na prozivci

sportsko rekreativni centar prozivka

src prozivka

rekreativno plivanje

osnovci

đačka knjižica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.