• Pregleda: 6289

Besplatno plivanje na bazenu SRC "Prozivka" za odlikaše

Sportsko-rekreativni centar „Prozivka“ u Subotici ove zime, za vreme školskog raspusta, obezbedio je zanimljiv poklon svim đacima osnovnih i srednjih škola koji su prvo polugodište završili sa odličnim uspehom.
Besplatno plivanje na bazenu SRC "Prozivka" za odlikaše

Njima je, naime, omogućeno da besplatno koriste bazen svakoga dana, kada im to odgovara, odnosno od 6 ujutro do 22 ili pak do 24 sata, tokom čitave sedmice. Tu pogodnost iskoristilo je 360 dece odlikaša, koji na bazen dolaze umesto sa novčanikom samo sa đačkom knjižicom.

Uprava ovog sportsko-rekreativnog centra želela je na ovaj način nagradi decu koja su marljivo učila tokom školske godine, ali i da kod njih podstakne afinitet prema rekreativnom plivanju, vodeći se idejom da je u „zdravom telu i zdrav duh“. No, nije isključena ni mogućnost da je među najmlađim ljubiteljima plivanja neki budući plivački as ili pak nekakav slavni vaterpolista...

Izvor: Dnevnik "Danas" / Autor: Vesela Laloš

povezane teme

13
Jovan Odgovori
Bravno, ovo je odličan potez da se deci ukaže na važnost učenja i činjenice šta znači biti među najboljima...

Evo jedan predlog pa vi budite konstruktivni, prenesite nadređenim i odgovornim ideju...
Mogli bi da uvdete i besplatne karte za trudnice. Svi znaju da im doktori upravo to najviše preporučuju i da je to jedna od najzdravijih vežbi za mamu i buduću bebu.

To vas sigurno ne bi mnogo finansijski opteretilo a budućim mamama bi učinili mnogo s'obzirom koliko imaju drugih finansijskih obaveza.
kz Odgovori
Nije u redu da decu delite i posle škole na odlikaše i slabije đake.Nisu svi rođeni sa istim predispozicijama. A sport je potreban svakom detetu.Naročito plivanje. Boje da dajete besplatne ulaznice za decu čiji su roditelji nezaposleni!!!!
Shauna Odgovori
Pametno! Bravo!
Marko Odgovori
Lepo sto to objavili 5 dana pre pocetka skole...
Ivan Odgovori
Zasto deca ne mogu koristiti mali bazen,radnici im zabranjuju sa obrazlozenjem da je taj bazen dat privatniku u zakup i da se ne moze koristiti bez njegove dozvole,molim nadlezne da zamole gospodina da omoguci deci odlikasima da se kupaju u tom bazenu ...
city woman Odgovori
Gde je ova vest bila do sada? Kraj raspusta je za 4 dana.
sportista Odgovori
Pa ne mogu bas da dolaze deca od 6 do 22 sata, jer su plivaci i vaterpolisti na bazenu od 17.30 do 21.30 svakog radnog dana.
deki Odgovori
hehe,deca ni neznaju da mogu besplatno da idu...
Vlada Odgovori
E,da se nesto ranije promenilo u vrhu "bazena",ranije bi bila ova informacija.
Dekanj Odgovori
Jelte, a jel moramo pisat molbu Dulicima il mozmo onako kako ko oce.
uvredjen i ozlojedjen Odgovori
dodjite na bazen da se razbolite temperatura vode 18 stepeni kad izadjes iz bazena ubijete promaja otvoreni prozori normalni ste vi???
sladja Odgovori
Svaka cast za organizaciju ;)
Odlikašica Odgovori
A jeli ? baš ste lukavi da to objavite 5 dana pred školu? da niko ne zna,svaka čast
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.