Komentara: 1
Pregleda: 5796

Besplatni pregledi vidnog živca i merenje očnog pritiska 

27.03.2017. u 13:28h
Izvor: PR tekst
Besplatni pregledi vidnog živca i merenje očnog pritiska 

Glaukom predstavlja oboljenje vidnog živca usled povišenog očnog pritiska. Ova podmukla bolest, koju nazivaju ,,tihim ubicom vida’’, nažalost i danas često biva otkrivena slučajnim pregledom u kasnoj fazi, kada su u pitanju već podmakla i trajna oštećenja vida.

Stoga je glaukom, posle katarakte, drugi po učestalosti uzrok slepila u svetu kod ljudi starijih od 65 godina. Rizične grupe su rođaci obolelih, starije osobe, kratkovide osobe i dijabetičari.

Imajući u vidu značaj prevencije i ranog otkrivanja glaukoma, oftalmološki tim "Perfect Vision’" sedmu godinu za redom organizuje besplatno merenje očnog pritiska i pregled vidnog živca.

Pregledi će se obaviti sutra, 28. marta u prostorijama Otvorenog univerziteta na prvom spratu (sala 212) sa početkom u 18 časova. Zakazivanje se vrši na broj telefona 024/55-75-75.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 5796
Povezane teme

besplatan pregled

glaukom

oftamolog

perfect vision

očni pregled

očni pritisak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.