Komentara: 1
Pregleda: 3057

Besplatne obuke za razvoj preduzetništva

05.11.2013. u 13:42h
Regionalni centar za razvoj MSPP Subotica, najaviо је održavanje poslednje dve radionice koje su podržane od strane Grada Subotice. Prva obuka održava se 7. i 8. novembra, a naziv je "Pregled standarda kvaliteta i informacione tehnologije i poslovanje", dok se druga pod nazivom "Provera stanaj u poslovanju" održava sredinom novembra.
Besplatne obuke za razvoj preduzetništva

Obuke su namenjene menadžerima malih i srednjih preduzeća sa ciljem podizanja nivoa njihovih veština upravljanja kao i podizanja konkurentnosti njihovih preduzeća. Bez obzira da li su početnici ili imaju višegodišnje iskustvo, ova radionica treba da omogući nova znanja koja će obezbediti uspešnije poslovanje.

Program se sprovodi kroz organizovanje besplatnih dvodnevnih obuka. Biće prikazani primeri iz prakse koji omogućavaju da se bolje sagleda važnost tema.

Obuke koje će se održati tokom novembra su:

1. PREGLED STANDARDA KVALITETA I INFORMACIONE TEHNOLOGIJE I POSLOVANJE - Cilj radionice prvog dana  je upoznavanje o ključnim konceptima i pristupima različitim sistemima menadžmenta kvalitetom i zaštite životne sredine i o procesima za uvodjenje i serifikaciju. Drugog dana radionica  će pružiti savetodavnu podršku u upoznavanju postojećih ICT rešenja, kao i trendova na tržištu, sa posebnim osvrtom na to kako uvodjenje istih može da pospeši njihov kvalitet poslovanja.

TERIMIN OBUKE 7. i 8. novembra 2013. u 12:00 h u prostorijama Arhus centra u zgradi Otvorenog univerziteta, Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica

2. PROVERA STANJA U POSLOVANJU
Ova radionica obuhvata postavljanje odredjenih ključnih pitanja o preduzeću, pri čemu se naglašavaju oblasti potencijalnih slabosti i ukazuje na pravac u kome treba da ide relevanta pomoć i podrška. Ova obuka je samo početak jednog procesa mentorskih usluga koje pružaju stručnjaci Regionalnog centra.

TERIMIN OBUKE 14. i 15. novembar 2013. u 12:00 h u prostorijama Arhus centra u zgradi Otvorenog univerziteta, Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica
 
Svim  polaznicima će biti obezbedjen radni materijal.

Zainteresovni kandidati treba da se jave na telefon 024/554-107 ili lično u kancelariji Regionalnog centra za razvoj MSPP, Trg cara Jovana Nenada 15 (Otvoreni univerzitet, 1. polusprat) u Subotici.

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3057
Povezane teme

preduzetništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.