Komentara: 0
Pregleda: 2606

Besplatna rehabilitacija za penzionere

04.03.2014. u 13:20h
Gradsko udruženje penzionera obaveštava penzionere da je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisao oglas za prijem zahteva za upućivanje korisnika na rehabilitaciju za 2014. godinu.
Besplatna rehabilitacija za penzionere

Prijave će se primati u prostorijama Udruženja a pravo da ih podnesu imaju penzioneri iz kategorija zaposlenih, samostalnih delatnosti i poljoprivrednika, čija primanja za januar odnosno februar tekuće godine nisu veća od 24.170 dinara, da pravo na rehabilitaciju nisu koristili u poslednjih pet godina

Za korisnike poljoprivredne penzije uslov je i da moraju imati najmanje 10 godina staža po osnovu obavljanja poljoprivredne delatnosti.

Uz prijavu se podnose penzijski ček za prvi ili drugi mesec 2014. godine, dokaz o visini penzije, fotokopija lične karte, postojeća medicinska dokumentacija i pismena izjava da rehabilitacija nije korišćenja u proteklih pet godina.

Prijave će se primati od 5. do 16. marta, radnim danima i subotom, od 8 do 11 časova.

Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2606
Povezane teme

penzioneri

rehabilitacija za penzionere

gradsko udruženje penzionera

rehabilitacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.