Komentara: 7
Pregleda: 8462

Besplatna rehabilitacija penzionera u srpskim banjama

07.03.2017. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Besplatna rehabilitacija penzionera u srpskim banjama

Sindikat penzionera Srbije ‘’Nezavisnost’’, kao jedan od dva reprezentativna udruženja penzionera u Republici Srbiji, aktivno učestvuje u organizovanom upućivanju korisnika penzija iz Fonda PIO Republike Srbije, na BESPLATNU rehabilitaciju u 2017. godini, u rehabilitacione centre (banje) kojima raspolaže Fond PIO.

Osnovni kriterijumi su: visina penzije (ispod 23.799,00 dinara); zdravstveno stanje; ranije korišćenje besplatne rehabilitacije, što treba dokumentovati relevantnim dokazima (poslednji penzioni ček, medicinsku dokumentaciju, izjavu o eventualnoj stranoj penziji…).

Zainteresovani penzioneri (kategorije: zaposlenih, samostalnih delatnosti i poljoprivrednika, kao i starosna, invalidska ili porodična penzija) se za sve informacije i prijavu mogu javiti u sobu 19/a na drugom spratu Otvorenog Univerziteta, svakog radnog dana od 11 do 14 časova, do 15. marta.

Potrebna dokumentacija: poslednji ček penzije, specijalistički medicinski nalazi i  važeća lična karta.

Više informacija putem telefona 061/60-06-551.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 8462
Povezane teme

penzioneri

rehabilitacija za penzionere

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.