Komentara: 0
Pregleda: 2211

"Besede u Zoranovu čast" 19. februara u Subotici

25.01.2012. u 16:45h
Izvor: RTV Yueco
"Besede u Zoranovu čast" 19. februara u Subotici

Kvalifikaciono takmičenje "Besede u Zoranovu čast" 2012. biće upriličene u Subotici u nedelju, 19. februara 2012. godine, na sceni “Jadran” Narodnog pozorišta sa početkom u 19 časova.

Tema ovogodišnjeg takmičenja, koje se održava u pomen na tragično preminulog premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke dr Zorana Đinđića, glasi :„Reforme u Srbiji mogu da uspeju samo ako osećanje nade i volje pobedi nad osećanjem praznog mudrovanja i cinizma“. Pobednik ili pobednica kvalifikacionog takmičenja u Subotici učestvovaće na polufinalnom takmičenju koje se održava 3. marta 2012. godine u Novom Sadu.

Kako je saopšteno na današnjoj press konferecniji u Demokratskoj stranci u Subotici sadržaj besede može biti na političku, ekonomsku, sociološku, kulturološku, istorijsko-sociološku i opštedruštvenu temu. Učesnici mogu biti uzrasta 18-30 godina, a obavezni su da najkasnije dva dana pre početka takmičenja dostave organizatoru prijavu sa naslovom i tekstom besede.

Za sve koji se prijave najkasnije 7 dana pre takmičenja, biće organizovana obuka i konsultacije u izabranom gradu. Više informacija možete pronaći na web adresi ds.org.rs/besednistvo. Na istoj web adresi se vrši i prijavljivanje za takmičenje, a takmičari mogu da se prijave i slanjem e-mail-a na omladina@subotica.ds.org.rs ili lično u prostorijama DS – Matka Vukovića 8, 2. sprat, svakog radnog dana od 8:30h do 20h.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2211
Povezane teme

besede u Zoranovu čast

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.