Komentara: 2
Pregleda: 2768

Beograđanka drugi put u Subotici

01.12.2008. u 14:40h
<p>Subotičani bi u Robnoj kući Beograd mogli da pazare već od marta neredne godine, najavljuje menadžment tog preduzeća. Pored redizajna i modernizacije enterijera, kompletno će biti remontovane ili zamenjene sve instalacije, a ceo prostor koncipiran je tako da kupovinu učini prijatnom.</p>
Beograđanka drugi put u Subotici

Vizuelnim identitetom Robne kuće Beograd će pokazivati da su podmlađene i modernizovane. Unutrašnjost će biti uređena po principu „otvorenog prostora" čime se korisnicima pruža mogućnost za funkcionalnu organizaciju i originalno brendiranje, bez podizanja pregrada, zidova i sličnih „barijera" - ističe za Subotičke novine, Jelena Ćetković, direktorica za odnose s javnošću RKB. - Nameravamo da stvorimo savremene maloprodajne centre koji će sadržajem i trgovačkom ponudom doprineti povećanju kvaliteta života građana.

Pod krovom Robnih kuća Beograd, pa i u subotičkoj, nalaziće se supermarketi, odeljenja sa kozmetikom, odećom, obućom, aksesoarima, dečijim programom, sportskom opremom, a u većim objektima odeljenja sa belom tehnikom i elektronikom, nameštajem i dodatni sadržaji poput kafea, banke, igraonice...

Subotičani, naročito oni koji stanuju u zoni šireg gradskog centra i koji su „osuđeni" da pazare samo u jednom supermarketu već više od godinu dana, mogu da počnu da odrojavaju dane, jer „Beograđanka" vraća supermarket koji Subotičanke pamte i priželjkuju:

- U svim robnim kućama, tamo gde je i ranije postojao, i sada će da bude supermarket. Za sada imamo postignute dogovore sa novim lancem supermarketa „Familija" da bude prisutan u nekoliko beogradskih robnih kuća. Verujemo da će „Familija market" biti naš značajan poslovni partner i da će svojom ponudom značajno da doprinese konkurentnosti u ovom segmentu, a time i širini ponude - dodaje Jelena Ćetković.

Da podsetimo, na aukciji za prodaju preduzeća u stečaju „Robne kuće Beograd" u oktobru prošle godine pobedila je firma „Verano motors", koja je u zakonskom roku sa svojim grčkim partnerom, investicionim fondom MIG, uplatila izlicitiranu sumu od 360 miliona evra.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2768
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.