Komentara: 15
Pregleda: 6189

Bazeni od danas otvoreni i za rekreativce

13.01.2021. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Bazeni na Prozivci i u Dudovoj šumi od danas su otvoreni i za rekreativce, saopštilo je preduzeće "Stadion" koje upravlja ovim objektima. Korisnici bazena moraće da se pridržavaju zdravstvenih mera, a broj kupača i plivača je ograničen.
Bazeni od danas otvoreni i za rekreativce

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ova dva sportsko-rekreativna objekta bila su zatvorena za građane od kraja novembra. Ova odluka je došla nakon što je 26. novembra proglašena Vanredna situaciji na teritoriji Grada Subotice, što je za sobom povlačilo i određene mere koje se tiču okupljanja u zatvorenim prostorima, a sve u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Što se tiče radnog vremena bazena u Dudovoj šumi, ono će biti kao i ranije dvokratno, od ponedeljka do petka od 6-7,30 i od 11 do 17 časova, odnosno vikendom od 6 do 7,30 i od 11 do 19 časova.

Veliki bazen u okviru SRC "Prozivka" od ponedeljka do petka radiće od 6 do 17 časova, dok će mali raditi sat vremena kraće. Vikendom veliki bazen će raditi od 6 do 20 časova, a mali dvokratno - od 6 do 8 časova i od 14 do 20 časova.

U objektima su utvrđene mere za rad bazena, među kojima su održavanja preporučene fizičke distance od najmanje 2 metra u svim pravcima između drugih korisnika. S obzirom da je propisano da po korisniku idu 4 kvadratna metra površine u bazenima istovremeno može da boravi do 100 osoba.

Iz JKP stadion apeluju na sve korisnike da odgovornim ponašanjem i poštovanjem mera daju doprinos u borbi protiv širenja infekcije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 6189
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

radno vreme bazena

bazeni

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

bazen u dudovoj šumi

bazen dudova šuma

kupanje na bazenima

pokriveni bazen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.