Komentara: 18
Pregleda: 8233

Auto škole zatvorene do daljneg

30.10.2013. u 16:10h
Izvor: RTV Yueco
Sve auto škole u Srbiji zatvorene su do daljneg, zbog toga što većina ne može da ispuni zahteve koje predviđa Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja.
Auto škole zatvorene do daljneg

Čak i one autoškole koje su ispoštovale sve zahteve i predale svoju dokumnetaciju do 25. oktobra, sada su zatvorene jer je trenutno u procesu provera te dokumentacije. Kada je reč o Subotici, kompletnu dokumentaciju predalo je samo 4 škole.

Po rečima vlasnika jedne od autoškola u Subotici, zaista ima mnogo neprofesionalnih auto škola, ali da zbog njih ne smeju da ispaštaju oni koji svoj posao obavljaju valjano. Prestankom rada svih auto škola, nisu samo oni na gubitku, nego i sami kandidati, jer će mnogima za to vreme isteći ili lekarski, ili testovi koji važe godinu dana. Predstavnici autoškola najavili su moguće proteste u Beogradu, već ove nedelje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 8233
Povezane teme

polaganje vozačkog

vozački ispit

auto škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.