Komentara: 10
Pregleda: 15310

Auto pun krijumčarene garderobe

25.11.2016. u 15:33h
Izvor: Subotica.com
Carinici su 23. novembra 2016. godine, prilikom „dubinske kontrole“ na autoputu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe „Stara Pazova“ zaplenili veliku količinu ženske garderobe.
Auto pun krijumčarene garderobe

U automobilu „VW Sharan“ subotičkih registarskih oznaka, koji je zaustavljen odmah nakon što je prošao naplatnu rampu u smeru ka Beogradu, pronađeno je oko 200 ženskih jakni, isto toliko džempera, 110 pantalona, preko 100 kapa, 50 prsluka i manja količina majica na bretele, očigledno namenjenih daljoj preprodaji.

Kako vozač nije uz robu imao nikakvu dokumentaciju o plaćenim dažbinama, ona je zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Auto pun krijumčarene garderobe

Privremeno je zadržan i automobil kojim je izvršeno krijumčarenje, jer vrednost robe koja je njim transportovana prelazi trećinu vrednosti automobila, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 15310
Povezane teme

krijumčarenje robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.