Komentara: 0
Pregleda: 2041

Atletika: Pioniri Spartaka ostvarili vrlo zapažene rezultate na Krosu RTS-a u Vrbasu

24.10.2017. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Atletskog kluba "Spartak" učestvovali su u subotu na tradicionalnom Krosu RTS-a u Vrbasu. Subotičani su nastupili u pionirskoj kategoriji i ostvarili vrlo zapažene rezultate.
Atletika: Pioniri Spartaka ostvarili vrlo zapažene rezultate na Krosu RTS-a u Vrbasu

Velikom borbenošću i zalaganjem atletičari Spartaka osvojili su dva prva, četvrto, peto i šesto mesto, kao i još nekoliko plasmana među 10 najboljih u svojoj kategoriji.

- Uzimajući u obzir da je svaka trka bila jaka kao državno prvenstvo, ovi plasmani samo svedoče koliko vredi njihov trud i koliko je malo podrške potrebno od grada Subotice da se ovi uspesi još i umnože. - poručuju iz AK "Spartak"

Maksim Puškar (2004), učenik 7. razreda OŠ "Matko Vuković", pobedio je čitavu elitu srpskog srednjeprugaškog trčanja u Srbiji (konkurencija kao na državnom prvenstvu) i ubedljivo osvojio 1. mesto na 1000m.

Dario Bašić Palković (2003), učenik OŠ "Sveti Sava", u izuzetnoj borbi do samog cilja pobedio elitu srpskog pionirskog srednjeprugaškog trčanja u konkurenciji gotovo kaon a državnom prvenstvu.

Dajana Bašić Palković (2009), učenica 2. razreda OŠ "Sveti Sava", u izuzetnoj trci za malo je izgubila medalju.

Marko Rokvić (2006), učenik OŠ "Sveti Sava", u izuzetno jakoj konkurenciji na 800 metara osvojio je iznenađujuće visoko 5. mesto i pokazao da ga tek čekaju uspesi u pionirskoj konkurenciji.

Martina Mihailović (2004), učenica OŠ "Ivan Goran Kovačić", u izuzetnoj borbi na 800 metara ostvarila je odličan uspeh zauzevši 6. mesto.

Nina Crnković (2003) i Dunja Crnković (2007) imale su dve izuzetno uspešne trke na krosu. Odlični nastupi i odlični plasmani, malo je nedostajalo za medalje.

Elena Puškar (2008), učenica OŠ "Matko Vuković", u trci na 500m za treće razrede osvojila je odlično 9. mesto, iako je njena disciplina skok u dalj i kratki sprint.

Paceka Noemi (2003), učenica OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira, istrčala je izuzetnu trku na 1000m iako je tokom ove godine nekoliko meseci bila povređena, pokazavši da je očekaju odlični nastupi u daljem nastavku pionirske konkurencije.

Naredno takmičenje koje očekuje atletičare Spartaka je Prvenstvo Srbije u krosu, u subotu, 28. oktobra u Boru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2041
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.