• Pregleda: 8219

ATB Sever - Novo rukovodstvo - nova poslovna strategija

Odlukom izvršnog odbora ATB grupe iz Beča u junu mesecu ove godine promenjeno je rukovodstvo u ATB SEVER-u, a gdin. Milorad Vasić je imenovan za novog direktora.
ATB Sever - Novo rukovodstvo - nova poslovna strategija

Novi direktor gdin Milorad Vasić ima dugogodišnje radno iskustvo u auto industriji na rukovodećim pozicijama. Promena menadžmenta je samo uvod u proces reorganizacije ATB SEVER-a koji će biti utemeljen na ideji da se posluje prema pravilima i zahtevima svetskog tržišta, što u budućnosti treba da da dobre poslovne rezultate.

Podršku u porocesu reorganizacije menadžmentu ATB SEVER-a pruža i Radni tim iz Beča, a sve sa ciljem da ATB SEVER ravnopravno uđe u utakmicu na svetskom tržištu.

Proizvodni progami zatečeni u fabrici neće biti menjani, ali će poslovna strategija ATB SEVER-a u budućnosti ići u 4 smera, prvo proizvodnja generatora i hidroelektrana, drugo proizvodnja delova-komponenti za ATB grupu, treće proizvodnja motora za grupu i četvrto proizvodnja elektromotora.

Neizostavno će se raditi i na osvajanju novih tržišta i jačanju pozicije na tržištima gde ATB SEVER već od ranije posluje. Poslovna strategija će biti zasnovana na dobrom timskom radu jer je recept svakog uspeha dobar profesionalni timski rad. Vizija novog rukovodstva je da ATB SEVER bude jedna stabilna kompanija sa pozitivnim finansijskim rezultatima.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
Bivsi-severas Odgovori
A sta ce biti sa severovim nagomilanim dugovima prema bivsim radinicima,ne moze se ici napred dok se ne rese stari dugovi prema ljudim koji su radili,gradili i osnovali tu fabriku,a pa dodju neki i prodaju je kao svoju dedovinu ...
pista Odgovori
Covek dosao-zalutao iz sveta jednosmerne struje koja pokrece automobil, dosao u svet visokog napona i generatora za elektrane, a o ponudi 4 pravca proizvodnog programa to mi lici da je covek cistio kancelariju i nasao SEVEROV STARI katalog pa sad poceo da prosipa znanje. Hajde ljudi odvedite coveka u neku elektranu u remontu pa da vidi sta je MASINA, samo pripazite da mu se ne zavrti u glavi pa da padne na dno statora turbine, tad ostadoste bez direktora.

Da, na slici izgleda direktorski, to stoji, ali moj direktore imas li ti ugovorene poslove za prvo tromesecje 2014. godine ?, NEMAS, e vidis to je pravi MENAGER vec uradio ili je pri kraju tog posla.
A vi sto dodjete pa prvo pravite premstaj i razmestaj radnika i FARBATE zidove od toga plate nema.

Koliko poslepodne iz naziva firme skinite ona famozna tri CRNA slova ATB pa ce te mozda i posao lakse naci, moj Vasicu, koliko za informaciju, SEVER je u Jugoslaviji i u svetu bio institucija, a sto ga moljci unistise i stvorise LOHER pa sad SIMENS, to vec druga i duga prica.
[*...*]
Vesko Odgovori
Novo rukovodstvo a stari problemi i dalje ostaju.Samo da ne bude novih otpustanja radnika.
miško Odgovori
Ovo je sve farsa da bih se zataškale kriminalne radnje koje je prikupilo udruženje grupa građana SOLIDARNOST i predalo Vučiću.
U Subotici treba da se sprovedu revizije u mnogim preduzećima koja su opljačkana, ja pouzdano znam da su za mnoga preduzeća prikupljena razna dokumentacija i prosleđena u Beograd.
Samo je pitanje dana kada će se krenut po subotičkim opljačkanim firmama.
Ako bude pravde mnogi će završiti kao miško.
ssc Odgovori
E Milorade nema tamo više šta ukrast
stevan Odgovori
volio bih kad bi se direktor oglasio povodom silnih tuzbi na ime ne isplacenih zarada!
lakumity103 Odgovori
Lako je sad biti direktor. Kobajagi pravite, navodno, novi sever na lopvluku starog.
djuro kresovic Odgovori
Pozdrav novom direktoru Miloradu Vasicu
Vas jedini problem ce biti ako ostanete na starom kursu
Spreman sam na saradnju ako ste zainteresovani

Mogu da resim pumpu za grejanje

Pozdrav
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.