Komentara: 8
Pregleda: 9548

ATB Sever - Novo rukovodstvo - nova poslovna strategija

07.10.2013. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Odlukom izvršnog odbora ATB grupe iz Beča u junu mesecu ove godine promenjeno je rukovodstvo u ATB SEVER-u, a gdin. Milorad Vasić je imenovan za novog direktora.
ATB Sever - Novo rukovodstvo - nova poslovna strategija

Novi direktor gdin Milorad Vasić ima dugogodišnje radno iskustvo u auto industriji na rukovodećim pozicijama. Promena menadžmenta je samo uvod u proces reorganizacije ATB SEVER-a koji će biti utemeljen na ideji da se posluje prema pravilima i zahtevima svetskog tržišta, što u budućnosti treba da da dobre poslovne rezultate.

Podršku u porocesu reorganizacije menadžmentu ATB SEVER-a pruža i Radni tim iz Beča, a sve sa ciljem da ATB SEVER ravnopravno uđe u utakmicu na svetskom tržištu.

Proizvodni progami zatečeni u fabrici neće biti menjani, ali će poslovna strategija ATB SEVER-a u budućnosti ići u 4 smera, prvo proizvodnja generatora i hidroelektrana, drugo proizvodnja delova-komponenti za ATB grupu, treće proizvodnja motora za grupu i četvrto proizvodnja elektromotora.

Neizostavno će se raditi i na osvajanju novih tržišta i jačanju pozicije na tržištima gde ATB SEVER već od ranije posluje. Poslovna strategija će biti zasnovana na dobrom timskom radu jer je recept svakog uspeha dobar profesionalni timski rad. Vizija novog rukovodstva je da ATB SEVER bude jedna stabilna kompanija sa pozitivnim finansijskim rezultatima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 9548
Povezane teme

atb sever

fabrika sever

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.