Komentara: 17
Pregleda: 6277
Foto

Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

28.09.2017. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

U okviru programa rekonstrukcije ulica Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, danas je započeto nanošenje asfaltnog sloja na Majšanskom putu, u delu između Ulice Jovana Mikića do Osnovne škole "Majšanski put". Asfalt se nanosi na trasu dugu 470 metara i široku sedam metara.

- Put je prethodno bio u veoma lošem stanju, te će nakon obnove i nanošenja asfaltnog sloja, saobraćaj konačno moći nesmetano da se odvija. Osim ovih radova, u planu su i radovi u Ulici Bose Milićević, ispred Železničke stanice, koji će se sprovesti do kraja godine - rekao je Ognjen Golubović, ispred Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, zadužen za poslove održavanja putne infrastrukture.

Radove izvodi kompanija "Vojput", a isti će biti završeni u toku današnjeg dana. Saobraćaj se tokom radova odvija naizmenično. 

Narednog meseca biće izvršeni i radovi na rekonstrukciji pružnog prelaza kod Javnih skladista, kako bi se rešio dugogodišnji problem na ovoj lokaciji, a na koji su i naši posetioci putem rubrike "Pištaljka" više puta ukazivali.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 3 nedelje
Komentara: 17
Pregleda: 6277
Povezane pištaljke
Povezane teme
Asfaltiranje ulica u Subotici vojput asfaltiranje majšanski put javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.