Komentara: 17
Pregleda: 7288
Foto

Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

28.09.2017. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

U okviru programa rekonstrukcije ulica Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, danas je započeto nanošenje asfaltnog sloja na Majšanskom putu, u delu između Ulice Jovana Mikića do Osnovne škole "Majšanski put". Asfalt se nanosi na trasu dugu 470 metara i široku sedam metara.

- Put je prethodno bio u veoma lošem stanju, te će nakon obnove i nanošenja asfaltnog sloja, saobraćaj konačno moći nesmetano da se odvija. Osim ovih radova, u planu su i radovi u Ulici Bose Milićević, ispred Železničke stanice, koji će se sprovesti do kraja godine - rekao je Ognjen Golubović, ispred Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, zadužen za poslove održavanja putne infrastrukture.

Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

Radove izvodi kompanija "Vojput", a isti će biti završeni u toku današnjeg dana. Saobraćaj se tokom radova odvija naizmenično. 

Narednog meseca biće izvršeni i radovi na rekonstrukciji pružnog prelaza kod Javnih skladista, kako bi se rešio dugogodišnji problem na ovoj lokaciji, a na koji su i naši posetioci putem rubrike "Pištaljka" više puta ukazivali.

Izvor: Subotica.com
Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put Asfaltiranje ulice Majšanski put
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 7288

Povezane zviždaljke

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

asfaltiranje

majšanski put

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.