• Pregleda: 6146

Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

Asfaltiranje dela ulice Majšanski put

U okviru programa rekonstrukcije ulica Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, danas je započeto nanošenje asfaltnog sloja na Majšanskom putu, u delu između Ulice Jovana Mikića do Osnovne škole "Majšanski put". Asfalt se nanosi na trasu dugu 470 metara i široku sedam metara.

- Put je prethodno bio u veoma lošem stanju, te će nakon obnove i nanošenja asfaltnog sloja, saobraćaj konačno moći nesmetano da se odvija. Osim ovih radova, u planu su i radovi u Ulici Bose Milićević, ispred Železničke stanice, koji će se sprovesti do kraja godine - rekao je Ognjen Golubović, ispred Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, zadužen za poslove održavanja putne infrastrukture.

Radove izvodi kompanija "Vojput", a isti će biti završeni u toku današnjeg dana. Saobraćaj se tokom radova odvija naizmenično. 

Narednog meseca biće izvršeni i radovi na rekonstrukciji pružnog prelaza kod Javnih skladista, kako bi se rešio dugogodišnji problem na ovoj lokaciji, a na koji su i naši posetioci putem rubrike "Pištaljka" više puta ukazivali.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

17
Ovako Odgovori
Da, ovo je odavno trebalo. I treba i još u nekim ulicama.
Još su žuti ovde obećali kružni tok kod Majšanskog, Jel ima informacije kad će to?
AlwaysUltra
Najverovatnije nikad. Dosadašnje gradske vlasti - sve od 1989g do današnjih dana - pokazale su da im je ovaj grad bitan jedino kao krava muzara , a na infrastrukturi se radi samo po izuzetku i nakon više decenija moljakanja od strane pokornih gradjana.

Ali - sami biramo - sami smo si krivi !!
opalac
Bice i to uskoro, sad kad se gradonacelnik naselio u tom kraju.
B
Ta prica o kruznom je bila aktuelna samo dok je trebalo odkupiti livnicu
Suboticanin Odgovori
OK, a sta cemo sa atarskim putevima????? Da li onima koji placaju isti porez kao i mi ne trebaju isti uslovi za zivot? Pitajte decu iz okolnih sela koliko su im se puta vec ove skolske godine, dakle cca 20 dana, zaglavile bicikle u blatu?
Kako vasa deca idu u skolu? Kako do doktora? A VI? Kako ste? #samopitam
jozo bunjar Odgovori
Napokon, ovo je stvarno bila katastrofalna deonica... mada ih ima jos dosta po gradu... da mi neko ne uzme za zlo, ali mi je najinteresantnija naslovna (dvodelna) slika :D ... desni deo slike - napokon je izvodjac radova ( :D :D ) potrefio visinu saht poklopca, nema one razlike od +/- 5cm... :D :D :D (zato je tako i fotografisano, izgleda ;) ).
Sta da radimo
Malo si glup ja mislim, ako me ne uzmes za zlo ;)
Mozakss Odgovori
Napokon,makar i do skole.iako svi znaju da bi popravka asfalta trebala da ide do tkz 2.krivine,jer na delu od skole sad pa do 2 .krivine je put katastrofalan,a za one koji se pitaju za kruzni tok kod majsanskog mosta..po nekim ne proverenim informacijama,generalni urbanisticki.plan za prugu bgd-budapest tj od ns do subotice je zavrsen,i pruga bi trebalo da bude zavrsena do 2019,a do tad i majsanski most i kruzni tok..
A mozda je sve to oko pruge prica rekla kazala,ali je put na potezu sad od skole do 2 krivine blagi haos od asfalta
Internets Odgovori
A od osnovne škole (Majsanski put) do recimo kružnog toka (51. Divizije) ili dalje gde su kamioni Azohema upropastili put koristeći ga godinama?
makova Odgovori
Kupio gospodin gradonacelni kucu na majsanskom putu!Nece valjda da se voza na tokvom putu!!
Sting Odgovori
Cim je Vojput u Andrejevom vlasnistvu odmah se radi. Lokalna samouprava pak placa 3x vise nego sto to realno kosta... na stranu sto je to trebalo odavno da se uradi
zen Odgovori
Divno! A sad uradite to isto i na Čordaškom putu kojeg su svojevremeno asfaltirali "žuti" i to tako da su napravili najtanji sloj asfalta i najužu moguću trasu tako da je taj put već propao i više liči na biciklističku stazu. A ulica široka, mogao bi se autoput napraviti! Štedi se na svemu, samo ne na izborima! Da je manje izbora, imali bismo više kvalitetnih saobraćajnica!
Uvek u pravu Odgovori
Velika je muka za čoveka da se vozi novim putem u novom automobilu od 140 kw sa trozonskom klimom do nove kuće. Upravo se u tom problemu našao naš gradonačelnik te ga morate razumeti.
Ivan Odgovori
Asfat na majsanskom putu je zadnji put radjen 1986, posle polaganja kanalizacionih cevi.Od tada osim pojedinacnih krpljenja nista nije radjeno. Gradska uprava ovaj deo grada je uvek tretirala kao koloniju leproznih i geto.
Sta da radimo
Kao prvo asfalt, a kao drugo nije nikad bilo geto.mozda samo za tebe.
Mozakss
Nazalost,m7 je na neki nacin izopstena iz ulaganja od strane grada,bez obzira na sve veci broj privatnih firmi,a to sto je izopstena to najvise zahvalite svima vama/onima koji ne/glasaju kad su lokalni izbori za ljude u mesnom odboru,koji mozda cine ili ne cine nista u gradskoj kuci kad su dodele novcanih sredstava,odnosno,dodeljuju se za odredjene namene prema onima koji su najugrozeniji(zavisi od funkcije)u mesnom skupstini,a ona je rezultat vaseg/narodnog glasanja.kad ljudi budu glasali prema imenu a ne prema stranci,onda ce verovatno se i nesto uciniti,jer zitelji naselja m7 najbolje znaju najvece probleme samog naselja..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.