Komentara: 1
Pregleda: 3329

Asfaltira se put u Tavankutu

05.09.2011. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Asfaltira se put u Tavankutu

U toku je saniranje ulica i deonica lokalnih puteva koji su oštećeni zbog radova na Koridoru 10 i obilaznici oko Subotice. Radnici kompanije “Vojput” počeli su sa sanacijom puta između Donjeg i Gornjeg Tavankuta koji je oštećen usled prolaska teških kamiona natovarenih šljunkom i peskom. Gradilište je obišao gradonačelnih Subotice, Saša Vučinić, direktor Direkcije Josip Kovač Striko i vršilac dužnosti direktora kompanije “Vojput”, Veselin Šuković.

U toku je postavljanje završnog sloja asfalta na deonici puta između Gornjeg i Donjeg Tavankuta. Asfaltira se kolovoz u dužini od 2800 metara, a radovi bi trebalo da budu završeni za tri dana. Vrednost radova je 14 miliona dinara. Paralelno se rade ulice Pap Pala, Bolmanska i Rade Končara.

Svi putevi i druga oštečenja koja su nastala prilikom izgradnje Koridora 10 biće sanirani. Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić prilikom obilaska radova je istakao da je zadovoljan dinamikom radova.

Uređan je i kolovoz između Subotice i Ljutova u dužini od 3000 metara.U planu je da sve oštećene ulice budu završene do 10.oktobra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3329
Povezane teme

Saša Vučinić

Josip Kovač Striko

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

veselin šuković

tavankut

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.