Komentara: 10
Pregleda: 4377

Arijus limitid preuzeo sve akcije AD Kelebija

05.11.2013. u 17:40h
Izvor: RTV Yueco
Kompanija “Arijus limitid” (Arious limited) sa Britanskih Devičanskih Ostrva preuzela je i preostali udeo od 16,81% akcija poljoprivrednog kombinata AD Kelebija i sada je stoprocentni vlasnik ovog kombinata.
Arijus limitid preuzeo sve akcije AD Kelebija

Kako se navodi u dokumentima objavljenim na sajtu Beogradske berze, za 26. novembar zakazana je Skupština akcionara na kojoj će, između ostalog, biti izvršena promena pravne forme preduzeća, iz akcionarskog društva u društvo ograničene odgovornosti.

Ponuda za preuzimanje ukupno 23.679 akcija ovog preduzeća bila je otvorena do 22. avgusta, a ponuđač se obavezao da plati 700 dinara po jednoj akciji. Kako se navodi u tekstu poziva objavljenom na sajtu Centralnog registra hartija od vrednosti, “Arijus limitid” nastojaće da unapredi buduće poslovanje, pošto namerava da investira u dalji razvoj.

“Realizovanje strateških planova ponuđača neće uticati na politiku zapošljavanja i radnopravni status radnika, uključujući i materijalni položaj zaposlenih, a ako se otvore mogućnosti može da utiče samo pozitivno” – navedeno je tada objavljenom tekstu ponude.

Većinski paket akcija u agrokompaniji AD Kelebija preduzeću Arijus limitid prodala je Mlekara Subotica, sredinom jula.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4377
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.