Komentara: 5
Pregleda: 21654

Apartmani u Palvilu na licitaciji

30.06.2017. u 12:17h
Izvor: PR tekst
Izvršni poverilac "Heta Real Estate" iz Beograda oglasio je prodaju nepokretnosti u okviru Turističkog kompleksa "Palville Apartments" koji se nalaze na Paliću, u Ulici Solunska br. 12, putem javnog nadmetanja (licitacije).
Apartmani u Palvilu na licitaciji

Turistički kompleks „Palville Apartments“ predstavlja potpuno nov koncept apartmanskog naselja. Smešten je u neposrednoj blizini banje i jezera Palić. Kompleks poseduje apartmane površine od 24 m² – 63 m² kategorije 4 zvezdice i dvokrevetne sobe prosečne veličine od 27 m².

Svi apartmani imaju pripadajuća parking mesta, a u sklopu kompleksa nalaze se i restoran, otvoreni bazen sa pripadajućim hidromasažnim bazenom, lobby bar, pool bar, wellness i spa centar sa parnom i finskom saunom i jakuzzi-jem.

Apartmani u Palvilu na licitaciji

Apartmani u Palvilu na licitaciji

Predmet prodaje su apartmani koji se nalaze u stambeno poslovnom objektu spratnosti P+1+Pk, sa otvorenim bazenom, izgrađen u autentičnom stilu Palićkih vila koji se sastoji od četiri lamele, lamele A, lamele B i lamele C koje čine stambeno–poslovnu zgradu, zgradu br. 1, lamele D koja čini stambeno – poslovnu zgradu, zgradu br. 2 i bazena koji čini zgradu br. 3.

Apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, dnevne sobe i balkona sa pogledom na unutrašnji atrijum i bazen.

LICITACIJA SE ODRŽAVA 17. jula u 11 časova

Javna prodaja održaće se dana 17. jula 2017. godine sa početkom u 11,00 časova u kancelariji javnog izvršitelja Aleksandra Vučkovića, u Subotici, u Ulici Petra Drapšina 1. Početna cena čini 70% od procenjene vrednosti navedenih u tabeli (svi dokumenti vezani za licitaciju su dostupni za preuzimanje - možete ih pronaći na kraju teksta).

Apartmani u Palvilu na licitaciji

Apartmani u Palvilu na licitaciji

Zainteresovanim licima za kupovinu nepokretnosti dozvoliće se razgledanje predmetne nepokretnosti, utorkom i četvrtkom, uz najavu dan ranije na broj telefona 024/553-090 (kontakt Una Božić).

Preuzmite relevantna  dokumenta:

Izvor: PR tekst
Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić Palville bazen i kafić
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 21654
Povezane teme

palville

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.