Komentara: 30
Pregleda: 6028

Ambasador Rusije zadovoljan posetom Subotici

29.01.2014. u 16:42h
Izvor: RTV Yueco
Dogovorena je saradnja u oblasti turizma i poljoprivrede, na sastanku između gradonačelnika i ambasadora Rusije u Beogradu koji je održan u Gradskoj kući.
Ambasador Rusije zadovoljan posetom Subotici

Pored privredne saradnje razgovorala se i na unapređenu kulturne saradnje između Subotice i Rusije. Ambasador Rusije nakon sastanka sa gradonačelkom obišao je privrednu zonu i održao je sastanak sa predstavnicima Pravoslavne crkve.

Ambasadar Čepurin je istakao da planiraju da i ubuduće sarađuju sa Suboticom. Posebno im je interesantna saradnja na polju ekonomije, posebno jer Srbija i Rusija imaju potpisan sporazum o slobodnoj trgovini.

Gradonačelnik Subotice je istakao da su nastavljeni razgovori koji su ranije započeti sa ambasadorom Rusije u Beogradu i da su odredili nekoliko ključnih oblasti.Posebno su zainteresovani za ekonomsku saradnju i ulaganje u infrastrukturu.

Ambasador je istakao da je zadovoljan posetom Subotici i razgovorima u lokalnoj samoupravi. Posebno mu se dopao progam koji je održan sinoć u SKC "Sveti Sava" (fotografije možete videti u povezanom albumu).

Izvor: RTV Yueco

Poseta Ambasadora Rusije

Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije
Pogledaj ostale fotografije

Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava"

Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava" Poseta Ambasadora Rusije SKC "Sveti Sava"
Pogledaj ostale fotografije

Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg

Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg Poseta Ambasadora Rusije crkvi Sv. Vaznesenja gospodnjeg
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 30
Pregleda: 6028
Povezane teme

ambasador rusije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.