Komentara: 15
Pregleda: 7391

Aleksandar Matković demantuje Bajića

10.01.2013. u 20:26h
Izvor: SuMedija
Aleksandar Matković, član Nacionalnog Saveta Bunjevaca demantuje navode sa konferencije Saveza Bačkih Bunjevaca. tvrdnjom da su sprovedeni svi dogovori pretočeni u Sprazum, čiji su potpisnici predstavnici svih lista koje su učestvovale na izborima za Nacionalni Savet Bunjevaca.
Aleksandar Matković demantuje Bajića

Aleksandar Matković, član Nacionalnog Saveta Bunjevaca demantuje navode sa konferencije Saveza Bačkih Bunjevaca.

- Ja sam u Nacionalni savet ušao kao Bunjevac, a ne kao pripadnik bilo koje stranke. Posle godinu dana u svojstvu člana Nacionalnog saveta, izabran sam za predsednika Bunjevačke stranke Vojvodine. Zbog svojih velikih sportskih obaveza, zakazao sam za narednu sedmicu izbornu Skupštinu, za izbor novog predsednika BSV, ali nemam nameru da se kandidujem. S

ve ovo saopštavam zato, što smatram da bilo koja politička stranka, ne bi trebalo da ima ikakve veze sa Nacionalnim savetima. Isto tako, poštujući principe demokratije, četrnaest od 23 člana Nacionalnog saveta Bunjevaca je održalo sednicu i izabralo za predsednicu mr. Suzanu Kujundžić Ostojić, za predsednika IO Vojislava Orčića i od 9 članova UO BIC-a, izabrano je šest članova. Tri člana će predložiti zaposleni u BIC-u, a na posebnoj sednici oni će izabrati svog predsednika.

Prema tome, neka javnost oceni legalnost, moral i etiku sprovedenog Sporazuma i dogovora potpisnika Sporazuma predstavnika svih lista koje su učestvovale na izborima za Bunjevački nacionalni savet - kaže Aleksandar Matkovič

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 7391

Povezana vest

Povezane teme

mirko bajić

bunjevački nacionalni savet

aleksandar matković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.