Komentara: 0
Pregleda: 5058

Aktuelnosti iz Direkcija za izgradnju grada Subotice

09.04.2011. u 23:27h
Aktuelnosti iz Direkcija za izgradnju grada Subotice

Kako je saopšteno iz Direkcije za izgradnju Grada, osvetljena su dva košarkaška, dva odbojkaška i jedan teren za mali fudbal. Vrednost investicije je oko 1,9 miliona dinara. Pored toga, Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“ je u dve faze okončalo radove na Izgradnji javnog osvetljenja u ulici Magnetna polja. U drugoj fazi radova, koja je okončana ovih dana, na potezu od upravne zgrade Kompanije „ATB Sever“ do Segedinskog puta, postavljena su 23 nova kandelabera visine 7 metara. Tokom prve faza radova, koja je urađena prošle godine, postavljena su 24 kandelabera visine 7 metara. Ukupna vrednost izvedenih radova je oko 6,9 miliona dinara.

Iz Direkcije stiže i informacija da su počeli pripremni radovi za takozvano odzimljavanje gradskih fontana i česmi. Do 15. aprila će biti puštene u rad plava fontana i Gabrić ćuprija na „Prozivci“ a do tada će raditi i svih sedam javnih česmi u užem centru grada. Zelena fontana će do daljnjeg ostati zatvorena jer se trenutno radi na sagledavanju mogućnosti za sanaciju oštećenja i rekonstrukciji fontane.

Postavljeno pre 13 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 5058
Povezane teme

zelena fontana subotica

sudbina zelene fontane

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.