Komentara: 1
Pregleda: 2727

Aktiv žena iz Tavankuta obišle stanare Doma za odrasla lica Gerontološkog centra

07.03.2014. u 17:45h
Aktiv žena iz Tavankuta su i ove godine obišle stanare Doma za odrasla lica Gerontološkog centra Subotica i uoči Osmog marta počastile ih kolačima i tortama. Sada je to već tradicionalni način kako tavankućanke pokazuju svoju humanost.
Aktiv žena iz Tavankuta obišle stanare Doma za odrasla lica Gerontološkog centra

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, zahvalio se ovom udruženju žena iz Tavakuta. „To pokazuje da humanost u ovom gradu ima svoju punu potvrdu i mi se nadamo da ćemo i zahvaljujući Gradu, Pokrajini i Republici ali pre svega ljudima koji žive u ovom gradu, dokazati da u Gerontološkom centru mi možemo da im adekvatno odgovorimo na njihovu humanost, a da zajedno širimo jednu dobrobit i toplotu prema našim najstarijim sugrađanima“- rekao je Ivanišević.

Iz aktiva žena Tavankuta kažu da pravi prijatelji godine ne broje, pa oni ni ne znaju koliko godina postoji ova tradicija. „Ovo nam je tradicija koju ćemo se truditi i u buduće da ispoštujemo. Ove kolače pravimo sa ljubavlju jer znamo da su namenjeni starijim osobama. Ne mislim da niko ne pazi na njih, ali jedna mala pažnja i trenutak proveden sa njima, znači i njima i nama“- rekla je predsednica Udruženja žena iz Tavankuta, Gorica Vuković. Ona je još dadala da ovo udruženje ima deset aktivnih članica i još toliko žena koje su povremeno uključene u njihove aktivnosti.

Član gradskog veća zadužen za oblast socijlne zaštite, Milimir Vujadinović, istakao je da je ovo dobar primer socijalne odgovornosti i brige o najstarijim sugrađanima.

 

Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru Aktiv žena iz Tavankuta u poseti Gerontološkom centru
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2727
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

milimir vujadinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.