Komentara: 1
Pregleda: 2113

Akcija: "Zaštitimo zavičajni bibliotečki materijal"

25.09.2011. u 11:13h
Izvor: RTV Yueco
Akcija: "Zaštitimo zavičajni bibliotečki materijal"

Zavičajno odeljenje Gradske biblioteke je l3. septembra pokrenulo akciju „Zaštitimo zavičajni bibliotečki materijal“. Cilj akcije je, podstaknuti građane i ustanove da sve što im je višak ili bi eventualno bacili, a ima veze sa Suboticom, poklone Zavičajnom odeljenju.

Tu se misli na: knjige, novine, časopise, kalendare, pozivnice, kataloge, razglednice, video ili bilo koji drugi pisani materijal. Zanimljivi su i materijali čiji su autori poreklom iz Subotice i sve što je vezano za naše izdavače i štampare. Takođe, ako neko poseduje neki raritet, koji ne želi otuđiti, može ga samo posuditi odeljenju, kako bi se napravile kopije.

Od prispelog materijala će se l3. oktobra, za Dan Gradske biblioteke, organizovati izložba na kojoj će se predstavnici biblioteke zahvaliti darodavcima. Bibliotečki materijal se može dostaviti Zavičajnom odeljenju Gradske biblioteke u Cara Dušana broj 2, radnim danima od 7 časova i 30 minuta do l9 časova i 30 minuta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2113
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.