Komentara: 15
Pregleda: 6636

Akcija "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" od 25. do 29. novembra

22.11.2013. u 10:18h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U cilјu pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije će u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, u periodu od 25. novembra do 29. novembra 2013. godine, u vremenu od 07,00 do 20,00 časova, sprovesti preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “ISPRAVNO VOZILO–BEZBEDNO VOZILO”.
Akcija "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" od 25. do 29. novembra

Osnovni cilј akcije je besplatna provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se uočene nepravilnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povolјni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja. Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Za vreme sprovođenja akcije, saobraćajna policija će vršiti pojačanu kontrolu vozila, posebno na putevima i ulicama u naselјenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, naročito uređaja za upravlјanje i zaustavlјanje, uređaja za spajanje vučnog i priklјučnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanja pravila saobraćaja.

Policijska uprava Subotica poziva građane da se aktivno uklјuče u akciju i doprinesu većoj ličnoj i opštoj bezbednosti u saobraćaju.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 6636
Povezane teme

saobraćajna policija

ispravno vozilo bezbedno vozilo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.