Komentara: 0
Pregleda: 2724

Akcija "Humana subota" sutra na Paliću

06.06.2014. u 17:13h
Izvor: RTV Yueco
Sutra će biti održana velika akcija dobrovoljnog davanja krvi “Humana subota”. Akcija se organizuje na Velikoj terasi na Paliću, od 8 do 11 časova.
Akcija "Humana subota" sutra na Paliću

Organizator, transfuziološko odeljenje subotičke bolnice, srdačno očekuje dobrovoljne davaoce krvi, a kako se već ova akcija smatra „porodičnim događajem“, očekuje se da davaoci dovedu i svoje članove porodice i da u prijatnom ambijentu i dobrom raspoloženju provedu jedan lep subotnji dan na Paliću.

Tokom akcije Služba za prevenciju bolesti vršiće proveru nivoa holesterola i šećera u krvi svim zainteresovanima. Su-Trans je obezbedio besplatan prevoz dobrovoljnih davalaca krvi do Palića, autobusima na liniji 6 uz prikaz knjižice za DDK.

Akcija se organizuje na Velikoj terasi na Paliću, od 8 do 11 časova i završava se zajedničkim ručkom – već tradicionalno vojničkim pasuljem.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2724
Povezane teme

dobrovoljno davanje krvi

crveni krst

humana subota

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.