Komentara: 0
Pregleda: 6651

Akcija Dudi Co povodom prvomajskih praznika

19.04.2017. u 16:02h
Izvor: PR tekst
Colossus, Dudi Co i mesara "Noge" uprkos snegu nastavljaju akciju čekajući prvomajske praznike i zakasnelo proleće!
Akcija Dudi Co povodom prvomajskih praznika

Iako je ova akcija prvobitno bila inspirisana upravo lepim vremenom, prvomajskim praznicima, druženju, uživanju prirodi, ovaj neočekivani sneg upravo je dokaz da vremenski uslovi mogu da pokvare planove! I upravo zbog njih najavljivana promocija Colossus grilova i nastup OKUD Mladosti ispred Robne kuće tehnike Dudi Co moraće da sačekaju lepše vreme…

Akcija Dudi Co povodom prvomajskih praznika

Međutim, upravo je ovaj sneg i dokaz da u toplini svog doma, sa svojim prijateljima i dalje možete da uživate u dobrom roštilju ili girosu, a u pauzama između klope odete na malo grudvanja ispred kuće, čisto da napravite mesta za još jedan ukusan odrezak…Dovoljno je da iskoristite priliku i u novoj akciji Dudi Co koja će trajati do 29. aprila, kupite jedan od Colossus grilova ili aparat za giros, a na poklon ćete dobiti i vaučer za 1 kg rošilj mesa mesare “Noge”. To znači da već po ceni od 2.799 din možete kupiti aparat za grill, a “prvi ručak časte Dudi Co, Colossus i mesara Noge”!

Akcija Dudi Co povodom prvomajskih praznika

Osim toga, u vreme trajanja ove akcije, sve ostale Colossus aparate uz koje ne ide vaučer za meso, kupci Dudi Co kompanije moći će da dobiju sa popustom od 10%, što se takođe odnosi i za alate Brenda Machtig!

Colossus aparati za grill i giros su sjajna pomoć za sve domaćice i posebna radost za ukućane. Uz njih brzo i lako, bez velike prethodne prireme, možete pripremiti roštilj specijalitete i grčki giros. Ovo je posebno dobro ukoliko ste od onih što vole druženja i vole da za svoje goste priuše nešto posebno! 

Akcija Dudi Co povodom prvomajskih praznika

Dakle, ukoliko ste morali da promeni te planove i umesto pecanja se odlučite da napravite Sneška Belića, ne morate da promenite i planove za druženje i dobru klopu! ”Obrnite” jedan Colossus giros, sanke u ruke i razmislite o skijanju za Prvi maj,  jer kakvi god da budu vremenski uslovi, sami biramo šta ćemo da radimo i kako ćemo da se osećamo, a Dudi Co će se truditi da Vam bude uvek na usluzi!

Celu ovu ponudu zainteresovani mogu pogledati i na internet stranici www.dudico.com

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 6651
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.