Komentara: 63
Pregleda: 7951

Akcija DSS-a: Nikad u NATO

23.03.2013. u 15:44h
Izvor: RTV City
Povodom četrnaeste godišnjice NATO agresije na našu zemlju, GO DSS organizovao je akciju na Trgu Slobode pod nazivom „Nikad u NATO“.
Akcija DSS-a: Nikad u NATO

Cilj akcije je da se građanima prezentuju razlozi zbog kojih Srbija ne bi trebalo da pristupi ovoj organizaciji a oni se temelje na tome da ulaskom u NATO naši vojnici mogu biti na ratištima širom sveta, da se mogu narušiti odnosi sa prijateljskim zemljama kao što je Ruska federacija, da moramo izdvajati velika sredstva za naoružanje u svrhu ispunjavanja NATO standarda kao  i da ulazak u NATO znači priznavanje legitimnosti agresije 1999. i samoproglašene albanske države.   

Ovom prilikom Bogdan Laban, predsednik GO DSS-a rekao je: „Danas nam se nameću ultimatumi da moramo da budemo saučesnici u tom otimanju, zarad datuma prijema u EU, da praktično priznamo nezavisnost Kosova. Srbija nikada ne sme da uđe u NATO alijansu upravo iz tih razloga. Tim činom bi legalizovali napad NATO alijanse, sami bi priznali da smo krivi i da treba da se odreknemo dela svoje teritorije.“

Laban je takođe napomenuo da žrtve iz 1999. godine nikada ne smemo zaboraviti da bi imali bolju budućnost

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 63
Pregleda: 7951
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

Demokratska stranka Srbije

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.